استیک یکی از غذاهای محبوب مردم در سراسر دنیا است. میزان پخته یا خام بودن آن به ذائقه فرد بستگی دارد اما هر چه آبدارتر باشد، خوشطعم تر خواهد بود.
- تعداد: 46 نفر
- زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
- 12 حبه سیر
- 450 گرم سیب زمینی ریز
- 1300 گرم استیک گوساله
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی
- آویشن تازه
طرز تهیه
1- سیرها را با چاقو خرد کنید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید. داخل کاسه مایکروفر بریزید، روی آنها کیسه پلاستیکی بکشید و با قدرت 100 درصد، 5 دقیقه بپزید. سیر را به آنها اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر نیز بپزید.
2- سپس، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل تابه بریزید و گرم کنید. به استیک ها نمک و فلفل بزنید و داخل تابه بگذارید. هر طرف آنها را 8 دقیقه سرخ کنید.
3- استیک ها را از تابه خارج و سیب زمینی ها، سیر و گوجه فرنگی ها را داخل همان تابه بریزید. نمک و فلفل بزنید و 5 دقیقه تفت دهید تا سیب زمینی ها طلایی و گوجه ها نرم شوند. سپس استیک را با مخلوط سبزیجات سرخ شده و آویشن تازه سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 434
- چربی: 24 گرم
- کلسترول: 99 میلیگرم
- کربوهیدرات: 25 گرم
- فیبر: 3 گرم
- سدیم: 247 میلیگرم
- کلسیم:50 میلیگرم
- آهن: 5 میلیگرم