این غذا بسیار سبک و تنها ماده تشکیل دهنده آن هویچ، پیاز و نان است. میتوانید این غذا را خالی یا به همراه گوشت بوقلمون یا مرغ رو کنید.
- تعداد: 8 تا 10 نفر
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان پخت: 1 ساعت و 20 دقیقه
مواد لازم
- ¼ پیمانه روغن زیتون
- دو عدد پیاز شیرین بزرگ خرد شده
- 4 هویج متوسط خرد شده
- 1/3 پیمانه کره
- ¼ پیمانه مریمگلی خرد شده
- نصف قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 450 گرم نان گندم
- 1٫5 پیمانه آب مرغ
طرز تهیه
1- در یک قابلمه روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و هویج اضافه کنید و حدود 15 دقیقه آنها را تفت دهید تا کاملا پخته و نرم شوند. حرارت را زیاد کنید و 5 تا 8 دقیقه دیگر تفت دهید تا پیازها کاملا طلایی شوند. آنها را از روی حرارت بردارید. کره را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. ¼ پیمانه مریمگلی، نمک و فلفل را اضافه کنید. نان های خرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آب مرغ را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
2- مواد را داخل ظرف گود بریزید و آنها را 45 تا 60 دقیقه در فر بپزید تا کاملا نرم شوند. می توانید آن را در کنار گوشت بوقلمون پخته شده نیز سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 161
- چربی: 8 گرم
- کلسترول: 11 میلی گرم
- کربوهیدرات: 19 گرم
- فیبر: 1 گرم
- پروتئین: 4 گرم
- سدیم: 306 میلی گرم
- پتاسیم: 125 میلی گرم
- کلسیم: 25 میلی گرم
- آهن: 1 میلی گرم