ماهان شبکه ایرانیان

فوت‌وفن ضدعفونی کردن میوه‌ها با وایتکس!

میوه‌های تر و تازه از باغات یا گلخانه‌های سرتاسر کشور، بازار کشورهای همسایه یا حتی گاهی از نقاط دور دنیا به کشور ما می‌رسند. این میوه‌ها که در کشورهای دیگر و حتی کشور خودمان رشد می‌کنند، برداشت می‌شوند و به ایران منتقل می‌شوند احتمال آلودگی به پاتوژن‌ها یا عوامل بیماری‌زایی مانند ای.کولی (E. coli)، سالمونلا و هپاتیت آ. را دارند.

فوت‌وفن ضدعفونی کردن میوه‌ها با وایتکس!

میوه‌های تر و تازه از باغات یا گلخانه‌های سرتاسر کشور، بازار کشورهای همسایه یا حتی گاهی از نقاط دور دنیا به کشور ما می‌رسند. این میوه‌ها که در کشورهای دیگر و حتی کشور خودمان رشد می‌کنند، برداشت می‌شوند و به ایران منتقل می‌شوند احتمال آلودگی به پاتوژن‌ها یا عوامل بیماری‌زایی مانند ای.کولی (E. coli)، سالمونلا و هپاتیت آ. را دارند.

 

مشتریان باید جوانب احتیاط را رعایت کنند، احتمال آلودگی این میوه‌ها را در زمان خرید و ذخیره کردن در یخچال بررسی کنند و آنها را قبل از خوردن ضدعفونی کنند و بشویند. ضدعفونی درست و دقیق می‌تواند خانواده شما را از ابتلا به علائم بیماری‌های ناشی از مواد خوراکی مانند استفراغ، سردرد، تب و کم‌آبی بدن که تا 3 روز ادامه پیدا خواهد کرد نجات دهد.

 

چیزهایی که برای ضدعفونی کردن میوه‌ها لازم دارید:

  • چاقو
  • کیسه پلاستیکی
  • کیسه توری
  • برس یا فرچه مخصوص شست‌وشوی سبزیجات
  • محلول سفیدکننده حاوی کلر مثل وایتکس
  • ظرف میوه

 

روش ضدعفونی میوه‌ها

  • هنگام خرید میوه، آنهایی را انتخاب کنید که لکه ندارند یا زخمی نیستند زیرا اینها راه‌هایی برای ورود پاتوژن‌ها یا عوامل بیماری‌زا به میوه هستند. بنابراین، باید میوه‌ها را ضدعفونی کنید، پوست بکنید و سپس مصرف کنید زیرا احتمال آلوده شدن آن در زمانی که آن را با چاقو تکه‌تکه می‌کنید زیاد است و عوامل بیماری‌زا به داخل میوه راه پیدا می‌کنند.
  • میوه‌هایی مانند سیب، انگور و گلابی را در کیسه‌های پلاستیکی و در کشوی یخچال نگهداری کنید تا سرعت رشد باکتری کند شود. میوه‌هایی مانند هلو و موز را که به صورت طبیعی رسیده‌اند در دمای اتاق و در کیسه توری در جای خنک، خشک و تاریک قرار دهید. مواد غذایی را قبل از گذاشتن در یخچال یا نگهداری در دمای اتاق نشویید.

 

 

  • میوه‌ها را (که شامل میوه‌های رسیده نیز می‌شود) با فرچه یا برس مخصوص میوه در محلولی بسایید که متشکل از یک قاشق غذاخوری محلول سفیدکننده و یک لیتر آب تمیز و تازه است. بگذارید میوه‌ها حداقل به مدت یک دقیقه در محلول بمانند و در همان حال نیز آنها را با ملایمت با فرچه بسایید و آب را مدام عوض کنید. میوه‌ها را زیر آب جاری به خوبی آبکشی کنید.
  • حالا می‌توانید میوه‌ها را فوراً بخورید یا آنها را در ظرف مخصوص در یخچال و در مدت زمان معقول و نه خیلی طولانی مصرف کنید.

 

چند نکته:

  • میوه‌هایی را نیز که از باغچه یا باغ خودتان می‌چینید مانند دیگر میوه‌ها ضدعفونی کنید.
  • بعد از دست زدن به میوه نشُسته، حتماً دست‌هایتان را با آب و صابون بشویید.
  • تخته برش و لوازم آشپزخانه را با محلولی از یک قاشق غذاخوری مایع سفیدکننده و یک لیتر آب به خوبی ضدعفونی کنید.
  • دمای یخچال باید کمتر از 4 درجه سانتی‌گراد باشد.

 

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان