ماهان شبکه ایرانیان

میگو نارگیلی با سس انبه

میگو را با روش‌های مختلف تهیه می‌کنند. برخی‌ها آن را خام نیز میل می‌کنند. اما در اینجا با پودر نارگیل و انبه تازه می‌خواهیم آن را آموزش دهیم شاید دوست داشته باشید.

میگو نارگیلی با سس انبه

میگو را با روش‌های مختلف تهیه می‌کنند. برخی‌ها آن را خام نیز میل می‌کنند. اما در اینجا با پودر نارگیل و انبه تازه می‌خواهیم آن را آموزش دهیم شاید دوست داشته باشید.

 

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

  • یک عدد لیمو‌ترش
  • دو عدد انبه، پوست‌کنده و خرد کرده
  • ¼ پیمانه عسل
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل تند هندی
  • برگ‌های تازه گشنیز
  • 350 گرم میگو پوست‌کنده
  • نمک
  • یک پیمانه پودر نارگیل
  • پوست رنده شده لیموترش

طرز تهیه

1- فر را با دمای 425 درجه فارنهایت روشن کنید. روی سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. روی فویل را با روغن چرب کنید. پوست لیموترش را به اندازه یک قاشق چایخوری رنده کنید و کنار بگذارید. آب لیموترش را بگیرید. در غذاساز، آب لیموترش، یک پیمانه انبه خردشده، عسل و فلفل تند هندی را با یکدیگر مخلوط کنید و پوره شوند. ¼ پیمانه از مخلوط انبه را داخل بشقاب گود بریزید. بقیه مواد را داخل کاسه بریزید و روی آن گشنیز خرد شده بپاشید. آن را کنار بگذارید.

2- میگوها را بشویید و خشک کنید. نمک بپاشید. پودر نارگیل را داخل بشقاب گود بریزید. میگو را داخل سس انبه بزنید، سپس داخل پودر نارگیل بغلتانید تا کاملا سطح میگو را بپوشاند. آنها را داخل سینی فر آماده شده بچینید.

3- حدود 8 تا 10 دقیقه آنها را بپزید تا طلایی و برشته شوند. میگوهای پخته را با سس انبه، انبه خرد شده، گشنیز تازه و پوست رنده‌شده لیموترش سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 414
  • چربی: 20 گرم
  • کلسترول: 129 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 44 گرم
  • فیبر: 7 گرم
  • پروتئین: 20 گرم
  • سدیم: 285 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 503 میلی‌گرم
  • کلسیم: 71 میلی‌گرم
  • آهن: 3 میلی‌گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان