تن‌ماهی لیمویی با پاستای آلفردو

این ناهار بسیار ساده و خوشمزه است. در واقع فتوچینی با آلفردویی است که با تن ماهی سرو می‌شود.

تن‌ماهی لیمویی با پاستای آلفردو

این ناهار بسیار ساده و خوشمزه است. در واقع فتوچینی با آلفردویی است که با تن ماهی سرو می‌شود.

 

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • 340 گرم نودل تخم‌مرغی (یا فتوچینی)
  • یک عدد لیموترش
  • 425 گرم سس آلفردو با طعم سیر
  • یک قاشق غذاخوری کیپر
  • 425 گرم تن ماهی
  • دانه فلفل سیاه تازه

طرز تهیه

  1. پاستا نواری یا فتوچینی را بپزید و آبکش کنید. آنها را گرم نگه دارید. پوست لیموترش را رنده کنید و آب آنها را بگیرید و کنار بگذارید.
  2. در یک قابلمه کوچک، سس آلفردو، آب لیموترش و کیپرها را مخلوط کنید. آنها را روی حرارت قرار دهید.
  3. تن ماهی و فتوچینی را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید. پوست لیمو روی آنها بریزید و با پودر دانه‌های تازه فلفل تزئین و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 655
  • چربی: 19 گرم
  • کلسترول: 154 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 78 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • قند: 7 گرم
  • پروتئین: 41 گرم
  • سدیم: 1384 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 390 میلی‌گرم
  • کلسیم: 212 میلی‌گرم
  • آهن: 4 میلی‌گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر