شناسه : ۶۶۷۲۹۲ - جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۲۵
خورشت سیب و آلو
خورشت سیب و آلو، یکی از خورشهای خوش عطر و طعمیست که نسبتا شیرین و ادویهای است. ترکیب سیب و دارچین همراه با آلو ترکیبی بینظیر و خوش طعم میسازد.
خورشت سیب و آلو، یکی از خورشهای خوش عطر و طعمیست که نسبتا شیرین و ادویهای است. ترکیب سیب و دارچین همراه با آلو ترکیبی بینظیر و خوش طعم میسازد.
مواد لازم
گوشت خورشتی 200 گرم
سیب متوسط 3 عدد
آلو 1 پیمانه
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
آرد 2 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
پودر هل 1/3 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
1- داخل یک قابلمه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز و سیر خرد شده را در روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت خرد شده و زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
2- رب گوجه فرنگی، هل، نمک، فلفل و چند لیوان آب به گوشت اضافه و حرارت را زیاد کنید؛ تا آب به جوش بیاید. بعد از آن حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت بپزد و نرم شود.
3- سیبها را پوست بکنید و یک اندازه خرد کنید. داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و سیب و دارچین را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا سیبها طلایی شوند. سپس آرد را اضافه کنید و شعله گاز را خاموش کنید.
4- پس از پخته شدن گوشت؛ سیب، آلو، شکر و آبلیمو را به خورشت اضافه و مخلوط کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید 30 دقیقه با حرارت ملایم جا بیفتد.
5- خورشت آماده شده را در ظرف دلخواه بریزید و همراه با برنج نوش جان کنید.