خورشت سیب و آلو، یکی از خورش‌های خوش عطر و طعمیست که نسبتا شیرین و ادویه‌ای است. ترکیب سیب و دارچین همراه با آلو ترکیبی بی‌نظیر و خوش طعم می‌سازد.

مواد لازم

گوشت خورشتی 200 گرم

سیب متوسط 3 عدد

آلو 1 پیمانه

پیاز 1 عدد

سیر 2 حبه

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو 2 قاشق غذاخوری

آرد 2 قاشق غذاخوری

دارچین 1 قاشق چای‌خوری

شکر 2 قاشق غذاخوری

پودر هل 1/3 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه 

1- داخل یک قابلمه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز و سیر خرد شده را در روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت خرد شده و زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

خورش سیب و آلو

2- رب گوجه فرنگی، هل، نمک، فلفل و چند لیوان آب به گوشت اضافه و حرارت را زیاد کنید؛ تا آب به جوش بیاید. بعد از آن حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت بپزد و نرم شود.

3- سیب‌ها را پوست بکنید و یک اندازه خرد کنید. داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و سیب و دارچین را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا سیب‌ها طلایی شوند. سپس آرد را اضافه کنید و شعله گاز را خاموش کنید.

خورش سیب و آلو

4- پس از پخته شدن گوشت؛ سیب‌، آلو، شکر و آبلیمو را به خورشت اضافه و مخلوط کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید 30 دقیقه با حرارت ملایم جا بیفتد.

5- خورشت آماده شده را در ظرف دلخواه بریزید و همراه با برنج نوش جان کنید.

خورش سیب