شناسه : ۶۶۷۳۰۰ - جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۳۰
سوپ مرغ و سبزیجات
سوپ مرغ همراه با سبزیجات، رنگارنگ و چشمنواز است و علاوه بر ظاهر زیبا، عطر و طعم منحصر به فردی دارد. این سوپ لذیذ و مقوی پیش غذا یا میان وعده مناسبی در روزهای سرد زمستان به شمار میآید.
سوپ مرغ همراه با سبزیجات، رنگارنگ و چشمنواز است و علاوه بر ظاهر زیبا، عطر و طعم منحصر به فردی دارد. این سوپ لذیذ و مقوی پیش غذا یا میان وعده مناسبی در روزهای سرد زمستان به شمار میآید.
مواد لازم
کره یا روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 1 عدد متوسط
هویج خرد شده 2 عدد متوسط
ساقه کرفس خرد شده 2 عدد
سیر رنده شده 4 حبه
قارچ خرد شده 100 گرم
آرد سفید 1/3 پیمانه
آب مرغ 3 پیمانه
شیر 2 پیمانه
مرغ پخته 3 پیمانه
نخود فرنگی 1 پیمانه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- کره یا روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز، هویج و ساقه کرفس خرد شده را اضافه کنید. مواد را حدود 5 تا 6 دقیقه در روغن تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس سیر و قارچ خرد شده را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه دیگر تفت دهید.
2- آرد را اضافه کنید و خوب با مواد ترکیب کنید و حدود 1 دقیقه تفت دهید.
3- آب مرغ و شیر را اضافه کنید و سوپ را به خوبی هم بزنید.
4- سپس مرغ پخته شده، نخود فرنگی، نمک و فلفل را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.
5- سوپ را روی حرارت ملایم قرار دهید تا جوش بیاید و حواستان را جمع کنید ته نگیرد. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ حدود 15 تا 20 دقیقه بجوشد.
6- این سوپ خوش طعم و رنگارنگ را در ظرف سوپخوری بریزید و همراه با نان دلخواه سرو کنید.
نوش جان!