سوپ مرغ همراه با سبزیجات، رنگارنگ و چشم‌نواز است و علاوه بر ظاهر زیبا، عطر و طعم منحصر به فردی دارد. این سوپ لذیذ و مقوی پیش غذا یا میان وعده مناسبی در روزهای سرد زمستان به شمار می‌آید.

مواد لازم

کره یا روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده 1 عدد متوسط

هویج  خرد شده 2 عدد متوسط

ساقه کرفس خرد شده 2 عدد

سیر رنده شده 4 حبه

قارچ خرد شده 100 گرم

آرد سفید 1/3 پیمانه

آب مرغ 3 پیمانه

شیر 2 پیمانه

مرغ پخته  3 پیمانه

نخود فرنگی  1 پیمانه

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- کره یا روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز، هویج و ساقه کرفس خرد شده را اضافه کنید. مواد را حدود 5 تا 6 دقیقه در روغن تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس سیر و قارچ خرد شده را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه دیگر تفت دهید.

2- آرد را اضافه کنید و خوب با مواد ترکیب کنید و حدود 1 دقیقه تفت دهید.

3- آب مرغ و شیر را اضافه کنید و سوپ را به خوبی هم بزنید.

4- سپس مرغ پخته شده، نخود فرنگی، نمک و فلفل را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.

5- سوپ را روی حرارت ملایم قرار دهید تا جوش بیاید و حواستان را جمع کنید ته نگیرد. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ حدود 15 تا 20 دقیقه بجوشد. 

6- این سوپ خوش طعم  و رنگارنگ را در ظرف سوپ‌خوری بریزید و همراه با نان دلخواه سرو کنید.

نوش جان!