املت اسفناج یکی از املت‌های خوش‌مزه و آسان است که برای صبحانه یا میان وعده انتخاب مناسبی است. شما می‌توانید دستور پخت این املت سالم، مقوی و البته خوش طعم را در این مطلب بخوانید.

مواد لازم

تخم مرغ 4 عدد

شیر کم چرب 1 پیمانه

اسفناج خرد شده 500 گرم

کره 100 گرم

گوجه فرنگی 2 عدد

پنیر پیتزا رنده شده 100 گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

1- اسفناج و گوجه خرد شده را روی حرارت متوسط قرار دهید و همراه با کره و نمک 5 دقیقه تفت دهید، سپس نصف لیوان آب به ترکیبات اضافه کنید.

2- در ماهیتابه را ببندید و برای 10 دقیقه اسفناج را بپزید. پس از آن در ظرف را باز بگذارید تا آب مواد کشیده شود.

3- تخم مرغ‌ها را داخل کاسه‌ای هم بزنید و شیر، نمک و فلفل به آن اضافه و با چنگال مخلوط کنید تا یک‌دست شود.

4- کف ماهیتابه مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود؛ سپس مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید و آن را خوب پخش کنید.

5- اسفناج (کاملا خنک شده) و پنیر پیتزا را روی املت بریزید و صبر کنید روی تخم مرغ حباب بزند، پس از آن چند بار املت را این طرف آن طرف کنید تا کاملا طلایی شود، سپس در ظرف بگذارید تا املت کاملا جا بیفتد.

6- املت آماده شده را در ظرف دلخواه ریخته و با سس مورد نظر سرو کنید.

نوش جان!