این غذای دریایی سرشار از اسید چرب امگا 3 و پروتئین است و سطح استرس را به مقدار قابل توجهی کاهش میدهد.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
- 1/3 پیمانه شیره افرا
- 1/3 پیمانه آب پرتقال
- 3 قاشق غذاخوری آب پرتقال اضافه
- 110 تا 140 گرم سالمون بدون استخوان
- نمک و فلفل سیاه
- ¼ پیمانه گردوی خرد شده
طرز تهیه
1- برای تهیه شیره، در یک قابلمه کوچک، شیره افرا و آب پرتقال را با یکدیگر مخلوط کنید. بدون در آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی غلیظ شود.
2- در این فاصله، روی ماهی نمک و فلفل بریزید. داخل تابه کمی روغن بریزید و روی حرارات ملایم گرم کنید. ماهی را داخل روغن داغ بگذارید و 5 دقیقه سرخ کنید. دو قاشق غذاخوری از سس را روی همه سطح هر دو طرف سالمون بمالید. ماهی را برگردانید و 5 دقیقه دیگر نیز طرف دیگر را سرخ کنید.
3- گردوها را با بقیه شیره باقی مانده مخلوط کنید. آنها را 5 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا شیره افرا حسابی غلیظ شود. ماهی را داخل بشقاب بگذارید و با شیره افرا سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 386
- چربی: 20 گرم
- کلسترول: 62 میلی گرم
- کربوهیدرات: 21 گرم
- فیبر: 1 گرم
- پروتئین: 24 گرم
- سدیم: 215 میلی گرم
- پتاسیم: 537 میلی گرم
- کلسیم: 40 میلی گرم
- آهن: 1 میلی گرم