برترینها - ترجمه از الهام مظفری: در این مطلب با طرز تهیه یک غذای کاملا سالم و ساده و خوشمزه با ماهی سالمون آشنا خواهید شد.
مواد لازم:
- 2 پیمانه آب یا آب گوشت
- نیم کیلوگرم سیب زمینی ریز خرد شده
- یک عدد گل کلم کوچک
- یک پیمانه عدس
- یک عدد پیاز بزرگ
- 4 حبه سیر
- یک قاشق غذاخوری پودر کاری
- نصف قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری زیره
- نصف قاشق چایخوری پودر گشنیز
- یک چهارم قاشق چایخوری فلفل
- 700 گرم فیله ماهی سالمون
- برگ نعناع تازه برای تزئین
طرز تهیه:
آب، سیب زمینی، گل کلم خرد شده، عدس، پیاز چهار قسمت شده، سیر خرد شده، پودر کاری، نمک، زیره، پودر گشنیز و فلفل را در آرامپز ریخته و هم بزنید، سپس در آرامپز را ببندید و 5 تا 6 ساعت روی درجه کم یا 2 تا 3 ساعت با درجه زیاد بپزید.
فیله ماهی سالمون را از عرض دو قسمت کنید و روی آن نمک و فلفل سیاه بپاشید. سالمون را روی مخلوط سبزیجات قرار دهید و در آرامپز را ببنید. با درجه زیاد 25 دقیقه بپزید. وقتی آماده شد به چهار قسمت تقسیم کرده و با برگ نعناع تازه تزئین و میل کنید.