ماهان شبکه ایرانیان

مافین کشمش و گردو

این صبحانه را می‌توانید یک شب قبل یا همان صبح درست کنید. مافین نوعی کیک است که با مواد ویژه‎‌ای داخل آن را پر می‌کنند. ما در اینجا نوع گردو و کشمشی را انتخاب کرده‌ایم.

مافین کشمش و گردو

این صبحانه را می‌توانید یک شب قبل یا همان صبح درست کنید. مافین نوعی کیک است که با مواد ویژه‎‌ای داخل آن را پر می‌کنند. ما در اینجا نوع گردو و کشمشی را انتخاب کرده‌ایم.

 

  • تعداد: 12 نفر
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه
  • زمان سرد شدن: 5 دقیقه

مواد لازم

  • روغن
  • یک پیمانه آرد کامل
  • نصف پیمانه آرد گندم
  • ¼ پیمانه جو پرک
  • دو قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر
  • نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • یک عدد تخم‌مرغ هم‌زده
  • نصف پیمانه شکر
  • 3 قاشق چایخوری روغن کانولا
  • 1/3 پیمانه کشمش
  • ¼ پیمانه گردو خرد شده

طرز تهیه

1- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب‌های مافین را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

2- در یک کاسه بزرگ، آرد کامل و آرد گندم، جو، بیکینگ‌پودر، دارچین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه متوسط، تخم‌مرغ، شیر، شکر و روغن را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط تخم‌مرغ را یک‌باره داخل مخلوط آرد بریزید و هم بزنید. کشمش و گردو را به مواد اضافه کنید. مواد را با قاشق داخل قالب‌های مافین بریزید.

3- آنها را به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر بپزید تا روی آنها طلایی شوند. پیش از سرو، 5 دقیقه بگذارید خنک شود.

 

ارزش غذایی

  • کالری: 161
  • چربی: 6 گرم
  • کلسترول: 18 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 25 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • سدیم: 101 میلی گرم
  • پتاسیم: 66 میلی گرم
  • کلسیم: 40 میلی گرم
  • آهن: 1 میلی گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان