این اسنک با خمیر آماده و منجمد شیرینیپزی تهیه میشود. یکی از نکات قابل توجه این است که باید اجازه دهید خمیر طبق دستور نوشته شده روی بستهبندی یخزدایی شود تا پاره نشود یا نشکند.
- تعداد: 24 عدد
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
- یک عدد تخممرغ همزده
- 1٫5 پیمانه پنیر ریکوتا
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 4 ورق خمیر شیرینیپزی منجمد
- نمک
- فلفل سیاه
طرز تهیه
1- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط، تخممرغ، پنیر، ¼ قاشق چایخوری نمک و ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید.
2- در یک سطح صاف، آرد بپاشید. خمیر شیرینیپزی را باز کنید. از هر کدام از آنها 6 دایره 8٫5 سانتیمتری درآورید.
3- یک قاشق غذاخوری از مخلوط پنیر را در وسط هر دایره قرار دهید. دو طرف خمیر را روی هم بیاورید و با کمی آب، آنها را به یکدیگر بچسبانید. آنها را داخل سینی فر بچینید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا طلایی شود. این غذا را باید گرم سرو کرد. در صورت تمایل میتوانید نمک و فلفل سیاه روی آنها بپاشید.
ارزش غذایی
- کالری: 255
- چربی: 18 گرم
- کلسترول: 17 میلیگرم
- کربوهیدرات: 19 گرم
- فیبر: 1 گرم
- پروتئین: 5 گرم
- سدیم: 142 میلیگرم