ماهان شبکه ایرانیان

باگت چند غله و خردل

این نان به دلیل وجود غلات یا آجیل زیاد در خود بسیار مقوی است و سرشار از فیبر و ویتامین است.

باگت چند غله و خردل

این نان به دلیل وجود غلات یا آجیل زیاد در خود بسیار مقوی است و سرشار از فیبر و ویتامین است.

 

  • تعداد: 12 نفر
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان ور آمدن خمیر: یک ساعت
  • زمان پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

  • 450 گرم خمیر منجمد گندم
  • نصف پیمانه دانه‌های خوراکی همچون کنجد و تخمه آفتابگردان یا آجیل
  • یک عدد تخم‌مرغ
  • یک قاشق غذاخوری آب
  • یک قاشق غذاخوری خردل
  • دو قاشق غذاخوری دانه‌های آجیل

طرز تهیه

1- خمیر را طبق دستور نوشته شده روی بسته‌بندی یخ‌زدایی کنید. ورقه روغنی را چرب کنید و داخل سینی فر قرار دهید و کنار بگذارید. روی سطحی صاف، خمیر را به شکل مستطیل باز کنید. روی خمیر نصف پیمانه دانه‌های خوراکی را بپاشید. آنها را فشار دهید تا به خورد خمیر بروند. خمیر را از وسط تا کنید و دوباره آجیل یا دانه خوراکی بریزید.

2- خمیر را به شکل باگت رول کنید. روی آنها کنجد بپاشید و روی سینی فر بچینید. آنها را یک ساعت در جای گرم بگذارید تا خمیر پف کند و به اصطلاح برسد.

3- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه کوچک، تخم‌مرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. روی نان خردل بمالید و سپس از مخلوط تخم‌مرغ روی آنها بریزید. روی آنها آجیل یا کنجد بریزید. سپس نان‌ها را 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید تا پف کنند و طلایی شوند.

ارزش غذایی

  • کالری: 148
  • چربی: 6 گرم
  • کلسترول: 18 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 20 گرم
  • فیبر: 20 گرم
  • پروتئین: 6 گرم
  • سدیم: 246 میلی‌گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان