خیلی از غذاها و محصولاتی که به نظر ما عادی میان تاریخچه جالبی دارن که ازشون بی خبریم. به عنوان مثال آیا می دونستید کدامیک از میوه ها هیچ عطری ندارن؟ یا کدوم میوه زیر آب پرورش داده میشه؟ بدونیم شما کاربرای عزیز رو با مراحل پرورش بعضی از غذاها و چیزهای جالبی که درباره اون ها نمی دونستید آشنا میکنه.
خرما
آیا می دانستید که خرما هیچ عطر و بویی ندارد؟ به همین دلیل است که آن ها را جدا نگهداری میکنند چون میوه های خشک معمولا بوها رو خیلی سریع به خود جذب میکنند. خرما روی درخت خرما رشد میکند که طول آن ها از 15 تا 25 متر هم میرسد. هر یک درخت به اندازه 100 کیلوگرم خرما میدهد.
انجیر
درخت انجیر با زنبور انجیر کار می کند که مرحله لاروی خود را داخل انجیر می گذارند. زنبورهای نر بال ندارند و داخل انجیز زندگی می کنند تا می میرند. بنابراین هر انجیر حاوی بقایای زنبورهاست. جالب تر از همه این که آنزیم خاصی در انجیر وجود دارد که این حشرات را به پروتئین تبدیل می کند و هیچ تاثیری در طعم انجیر نمی گذارد.
کرنبری
کرنبری ها در مناطق باتلاقی کشت و زرع می شوند. سلول های هوای کوچکی داخل این میوه ها وجود دارد که باعث می شود بعد از رسیده شدن به سطح آب بیایند. کشاورزان هنگام برداشت کرنبری ها از ماشین های برداشت استفاده می کنند که به آب ضربه می زند تا میوه ها به سطح آب بیایند. سپس با تور مخصوصی آن ها را جمع آوری می کنند.
زردچوبه
زردچوبه خشک بیماری آلزایمر را درمان می کند. به همین دلیل است که در هندوستان تنها 5 درصد از مردم بالای 60 سال مبتلا به بیماری آلزایمر هستند. در حالی که در کشورهای دیگر درصد بیماران آلزایمر بیشتر است.
میخک
این ادویه معروف از غنچه خشک درخت میخک به دست می آید. میخک طعم سوخته و عطری قوی دارد. تندی این گیاه در ساقه و عطر آن در قسمت غنچه آن است.
خردل
خردل یک ضدعفونی کننده بسیار قوی است و تراوشات ریشه این گیاه حاوی سولفور است که باعث می شود جانوران و آفات از آن فرار کنند.