پاستا یکی از خوراک‌های لذیذ و محبوب برای همه گروه‌های سنی است. ترکیب پاستا، قارچ و سیر خوراکی هیجان انگیز، سالم و در عین حال آسان است و انتخاب مناسبی برای گیاه‌خواران یا کسانی که گوشت دوست ندارند، است. برای تهیه این خوراک ایتالیایی می‌توانید از دستورپخت زیر استفاده کنید.

مواد لازم 

پاستا 200 گرم

قارچ 350 گرم

کره 3 قاشق غذاخوری

 روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

سیر رنده شده 2 حبه

پیاز خرد شده 1 عدد

پودر پنیر پارمسان 1/2پیمانه

ریحان به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- قارچ‌ها را یک اندازه خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

2- پاستا را در آب در حال جوشیدن میریزیم و پس از 10 دقیقه آبکش می‌کنیم.

طرز تهیه پاستا

3- در یک تابه روغن زیتون ریخته و پیاز را در آن تفت می‌دهیم؛ سپس قارچ‌، سیر و کره اضافه می‌کنیم و به خوبی تفت می‌دهیم.

پاستای قارچ و سیر

4- در ادامه پاستا و کمی آب جوش به مخلوط اضافه می‌کنیم و خوب هم میزنیم و در قابلمه را می‌گذاریم و برای 5 دقیقه اجازه می‌دهیم خوب جا بیفتد.

5- شعله گاز را خاموش می‌کنیم و پنیر پارمسان را روی پاستا می‌ریزیم.

6- پاستای آماده شده را در ظرف دلخواه ریخته؛ با ریحان تزیین و سرو می‌کنیم.