شناسه : ۶۶۷۸۴۸ - شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۳:۵۴
پاستا قارچ
پاستا یکی از خوراکهای لذیذ و محبوب برای همه گروههای سنی است. ترکیب پاستا، قارچ و سیر خوراکی هیجان انگیز، سالم و در عین حال آسان است و انتخاب مناسبی برای گیاهخواران یا کسانی که گوشت دوست ندارند، است. برای تهیه این خوراک ایتالیایی میتوانید از دستورپخت زیر استفاده کنید.
پاستا یکی از خوراکهای لذیذ و محبوب برای همه گروههای سنی است. ترکیب پاستا، قارچ و سیر خوراکی هیجان انگیز، سالم و در عین حال آسان است و انتخاب مناسبی برای گیاهخواران یا کسانی که گوشت دوست ندارند، است. برای تهیه این خوراک ایتالیایی میتوانید از دستورپخت زیر استفاده کنید.
مواد لازم
پاستا 200 گرم
قارچ 350 گرم
کره 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده 2 حبه
پیاز خرد شده 1 عدد
پودر پنیر پارمسان 1/2پیمانه
ریحان به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- قارچها را یک اندازه خرد میکنیم و کنار میگذاریم.
2- پاستا را در آب در حال جوشیدن میریزیم و پس از 10 دقیقه آبکش میکنیم.
3- در یک تابه روغن زیتون ریخته و پیاز را در آن تفت میدهیم؛ سپس قارچ، سیر و کره اضافه میکنیم و به خوبی تفت میدهیم.
4- در ادامه پاستا و کمی آب جوش به مخلوط اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و در قابلمه را میگذاریم و برای 5 دقیقه اجازه میدهیم خوب جا بیفتد.
5- شعله گاز را خاموش میکنیم و پنیر پارمسان را روی پاستا میریزیم.
6- پاستای آماده شده را در ظرف دلخواه ریخته؛ با ریحان تزیین و سرو میکنیم.