شناسه : ۶۶۷۸۶۱ - شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۴:۰۱
سوپ تورتلینی
سوپ تورتلینی سوپ ایتالیایی لذیذ و خوش طعمی است، که در سرتاسر دنیا معروف و محبوب است. پاستا، گوجه فرنگی و ریحان مواد اصلی این سوپ را تشکیل میدهند و روش طبخی آسان دارد.
سوپ تورتلینی سوپ ایتالیایی لذیذ و خوش طعمی است، که در سرتاسر دنیا معروف و محبوب است. پاستا، گوجه فرنگی و ریحان مواد اصلی این سوپ را تشکیل میدهند و روش طبخی آسان دارد.
مواد لازم
گوجه فرنگی 300 گرم
تره فرنگی 2 عدد
آب مرغ 4 پیمانه
آب جوش 4 پیمانه
پاستای صدفی 200 گرم
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
ریحان تازه 100 گرم
سیر 1 حبه
نمک و پودر فلفل سیاه
طرز تهیه
1- تره فرنگیها را به شکل حلقههای بسیار نازک خرد کنید.
2- دو قاشق روغن زیتون را در یک قابلمهی بزرگ بریزید و سیر له شده و تره فرنگی را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
3- گوجهها را درشت خرد کنید و با کمی روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کنید.
4- گوجهفرنگی و ریحان را همراه با تره فرنگی و سیر تفت دهید تا گوجهفرنگی بپزد و نرم شود.
5- آب مرغ، پاستای صدفی و آب جوش را به ترکیبات اضافه، و شعله را زیاد کنید. حواستان باشد سوپ را هم بزنید تا ته نگیرد؛ پس از 5-6 دقیقه، شعله را کم کنید.
6- سوپ برای 10-15 دقیقه سوپ را روی حرارت ملایم قرار دهید تا جا بیفتد.
7- سوپ تورتلینی را در ظرف دلخواه ریخته و روی آن را با کمی ریحان تزئین و سرو کنید.
نوش جان!