سوپ تورتلینی سوپ ایتالیایی لذیذ و خوش طعمی است، که در سرتاسر دنیا معروف و محبوب است. پاستا، گوجه فرنگی و ریحان مواد اصلی این سوپ را تشکیل می‌دهند و روش طبخی آسان دارد.

مواد لازم

گوجه فرنگی 300 گرم

تره فرنگی 2 عدد

آب مرغ 4 پیمانه

آب جوش 4 پیمانه

پاستای صدفی 200 گرم

روغن زیتون 2 قاشق سوپ‌خوری

ریحان تازه 100 گرم

سیر 1 حبه

نمک و پودر فلفل سیاه

طرز تهیه

1- تره فرنگی‌ها را به شکل حلقه‌های بسیار نازک خرد کنید.

2- دو قاشق روغن زیتون را در یک قابلمه‌ی بزرگ بریزید و سیر له شده و تره فرنگی را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

3-  گوجه‌ها را درشت خرد کنید و با کمی روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کنید.

4- گوجه‌فرنگی و ریحان را همراه با تره فرنگی و سیر تفت دهید تا گوجه‌فرنگی بپزد و نرم شود.

5- آب مرغ، پاستای صدفی و آب جوش را به ترکیبات اضافه، و شعله را زیاد کنید. حواستان باشد سوپ را هم بزنید تا ته نگیرد؛ پس از 5-6 دقیقه، شعله را کم کنید. 

6- سوپ برای 10-15 دقیقه سوپ را روی حرارت ملایم قرار دهید تا جا بیفتد.

7- سوپ تورتلینی را در ظرف دلخواه ریخته و روی آن را با کمی ریحان تزئین و سرو کنید.

نوش جان!