- زمان تهیه: 35 دقیقه
- زمان پخت: 30 دقیقه
- تعداد: 5 نفر
مواد لازم
- ¼ پیمانه روغن هسته انگور
- یک قاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق غذاخوری دانه زرد یا سیاه خردل
- یک قاشق غذاخوری زردچوبه
- یک قاشق غذاخوری زیره سبز
- یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل
- یک قاشق چایخوری پودر گشنیز خشک
- ¾ قاشق چایخوری نمک
- 1/4 قاشق چایخوری دارچین
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز
- 450 گرم سینه مرغ بدون استخوان، خلالی
- 450 گرم هویج، خلالی
- 2٫5 پیمانه گلچههای گل کلم
- یک قوطی نخود آبگوشتی
- ¼ پیمانه برگ های تازه گشنیز
- یک عدد لیموترش
طرز تهیه
1- فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. داخل تابه پیرکس مستطیلی یک ورقه آلومینیومی قرار دهید و کنار بگذارید.
2- در یک کاسه کوچک، روغن، شکر، دانه های خردل، زیره سبز، زنجبیل، نمک، دارچین و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید.
3- در یک کاسه بزرگ، مرغ، هویچ، گل کلم و نخود آبگوشتی را با هم مخلوط کنید. کمی از مخلوط روغن به آنها اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط آماده شده را داخل تابه پیرکس بریزید.
4- آن را 30 دقیقه داخل فر بپزید تا مرغ ها و هویج ها به خوبی پخته و نرم شوند.
5- روی آنها آب لیمو و گشنیز خرد شده بریزد و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 356
- چربی: 16 گرم
- کلسترول: 58 میلی گرم
- کربوهیدرات: 28 گرم
- فیبر: 8 گرم
- قند: 12 گرم
- پروتئین: 26 گرم
- پتاسیم: 970 میلی گرم
- کلسیم: 101 میلی گرم
- آهن: 4 میلی گرم