ماهان شبکه ایرانیان

مرغ سوخاری هندی با نخود و سبزیجات

۱- فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. داخل تابه پیرکس مستطیلی یک ورقه آلومینیومی قرار دهید و کنار بگذارید.

مرغ سوخاری هندی با نخود و سبزیجات

 

  • زمان تهیه: 35 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه
  • تعداد: 5 نفر

 

مواد لازم

  • ¼ پیمانه روغن هسته انگور
  • یک قاشق غذاخوری شکر
  • یک قاشق غذاخوری دانه زرد یا سیاه خردل
  • یک قاشق غذاخوری زردچوبه
  • یک قاشق غذاخوری زیره سبز
  • یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل
  • یک قاشق چایخوری پودر گشنیز خشک
  • ¾ قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 450 گرم سینه مرغ بدون استخوان، خلالی
  • 450 گرم هویج، خلالی
  • 2٫5 پیمانه گلچه‌های گل کلم
  • یک قوطی نخود آبگوشتی
  • ¼ پیمانه برگ های تازه گشنیز
  • یک عدد لیموترش

 

طرز تهیه

1- فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. داخل تابه پیرکس مستطیلی یک ورقه آلومینیومی قرار دهید و کنار بگذارید.

2- در یک کاسه کوچک، روغن، شکر، دانه های خردل، زیره سبز، زنجبیل، نمک، دارچین و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید.

3- در یک کاسه بزرگ، مرغ، هویچ، گل کلم و نخود آبگوشتی را با هم مخلوط کنید. کمی از مخلوط روغن به آنها اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط آماده شده را داخل تابه پیرکس بریزید.

4- آن را 30 دقیقه داخل فر بپزید تا مرغ ها و هویج ها به خوبی پخته و نرم شوند.

5- روی آنها آب لیمو و گشنیز خرد شده بریزد و سرو کنید.

 

ارزش غذایی

  • کالری: 356
  • چربی: 16 گرم
  • کلسترول: 58 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 28 گرم
  • فیبر: 8 گرم
  • قند: 12 گرم
  • پروتئین: 26 گرم
  • پتاسیم: 970 میلی گرم
  • کلسیم: 101 میلی گرم
  • آهن: 4 میلی گرم

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان