انار در بین میوهها مانند جواهر است، جواهری که هم از دانه و هم از آب میوهی آن با طعمهای ترش و شیرین میتوان در رسپی غذاهایی مانند سالاد، گوشت، کوکتل و هرچیز دیگری استفاده کرد. این میوه، میوهای برای فصل سرماست و این میوه طرفداران زیادی دارد.
هنگام خرید این میوهی خوشمزه اناری را انتخاب کنید که کاملا قرمز باشد و وزن آن نسبت به اندازهاش و چیزی که به نظرتان میآید بیشتر باشد و از خرید آنهایی که لک دارند و یا نرم شدهاند دوری کنید. این میوه را درون کیسه بریزید و هوای آن را بگیرید و در یخچال ذخیره کنید. اگر آن را دون نکردهاید، تا مدت یک ماه و بیشتر نیز میتوانید در یخچال نگه دارید اما اگر آنها دون شدهاند بیشتر از 2 تا 3 روز در یخچال نگذارید.
با انار چه رسپیهای خوشمزهای درست کنیم؟
پاناکوتای شیری و نارنگی و نارگیل
![پاناکوتای شیری با انار پاناکوتای شیری با انار](/Upload/Public/Content/Images/1396/09/25/0508280276.jpeg)
پاناکوتا را به اندازهی مناسب درست کنید و روی آن دانههای انار تکههای نارنگی و هل و نارگیل بریزید. این غذا برای صبحانه و دسر بسیار مناسب است.
پیتزای بادمجان و پسته
![پیتزای بادمجان، پسته و انار پیتزای بادمجان، پسته و انار](/Upload/Public/Content/Images/1396/09/25/0508280541.jpeg)
حتما این سوال برای شما پیش میآید که انار روی پیتزا؟ ما به شما قول میدهیم که این دانههای رنگی و آبدار یک روکش جذاب روی بادمجان، گشنیز، پنیر و پسته شما است.
رازیانه آب پز
![رازیانه آب پز و انار رازیانه آب پز و انار](/Upload/Public/Content/Images/1396/09/25/0508280776.jpeg)
انار را روی این ظرف از سبزیجات بریزید. هنگامی که رازیانهها در حال آب پز شدن هستند انار را درون آن بریزید و خواهید دید که دانهها روی آب قرار خواهند گرفت.
تکههای کوچک گوشت پخته
![انار روی تکههای گوشت پخته انار روی تکههای گوشت پخته](/Upload/Public/Content/Images/1396/09/25/0508290041.jpeg)
آب انار سس مناسبی برای تکههای گوشت خرد شده و پخته است در هنگام پخت روی آن بریزید و قبل از سرو گوشتتان را با دانههای خوش طعم و خوشرنگ انار تزئین کنید.
شهد خانگی
![شهد انار خانگی شهد انار خانگی](/Upload/Public/Content/Images/1396/09/25/0508290213.jpeg)
رنگ آن را ببینید. این شهد مانند سیروپ است و باید بگذارید کمی سفت شود. آب انار را با شکر روی گاز بگذارید تا بجوشد و به غلظت مورد نظرتان برسد و در آخر کمی آبلیمو به آن اضافه کنید.
سالاد مرکبات
![سالاد مرکبات سالاد مرکبات](/Upload/Public/Content/Images/1396/09/25/0508290417.jpeg)
سالاد مرکبات یک ترکیب عالی از میوههای زمستانی است. پرتقال، نارنگی، گریپ فروت و لیمو را تکه تکه کنید و در آخر دانههای انار و انگور را به آن اضافه کنید و یک سالاد هیجان انگیز بسازید.
کوکتل انار
![کوکتل انار کوکتل انار](/Upload/Public/Content/Images/1396/09/25/0508290604.jpeg)
میتوانید با استفاده از آب تازه این میوه یک کوکتل معرکه داشته باشید. آب انار را بگیرید و دانههای انار را درون آن بریزید و از آن لذت ببرید. میتوانید کمی از عصارهی دیگر میوهها نیز داخل آن اضافه کنید.
سالاد کلم و گردو و پیاز قرمز
![سالاد کلم و انار و گردو سالاد کلم و انار و گردو](/Upload/Public/Content/Images/1396/09/25/0508290807.jpeg)
این سالاد یک سالاد زمشتانی عالی برای تمام سنین است. کلم را با زنجبیل کمی طعمدار کنید و درون سالادتان آب لیمو، روغن زیتون، دانه انار، پیاز قرمز و گردو بریزید و آن را سرو کنید و لذت ببرید.
سیب زمینی شیرین به همراه نارگیل و لیمو
![سیب زمینی شیرین به همراه انارو نارگیل و لیمو سیب زمینی شیرین به همراه انارو نارگیل و لیمو](/Upload/Public/Content/Images/1396/09/25/0508290979.jpeg)
سیب زمینی شیرین را بپزید درون آن را باز کنید و با مواد مغذی مانند دانههای انار، نارگیل و گشنیز پر کنید و یک طعم جدید و خوب را امتحان کنید.
مرغ بریان و انار
![مرغ بریان و انار مرغ بریان و انار](/Upload/Public/Content/Images/1396/09/25/0508300182.jpeg)
آب انار را بچوشانید تا تیره شود و به عنوان لایهای بر روی مرغتان از آن استفاده کنید تا مرغتان ترد شود و بو و طعم خوبی بگیرد و هنگام سرو آن را با دانههای قرمز آن تزئین کنید.