میگوی تند و ترد

۱- ابتدا سس را آماده کنید: در یک کاسه عمیق، سس چیلی، سویا سس، سرکه و روغن کنجد را با هم مخلوط کنید.

میگوی تند و ترد

مواد لازم

  • 12 عدد میگوی درشت
  • 6 ورق خمیر تخم مرغی آماده (یا یوفکا)
  • روغن سرخ کردنی
  • یک قاشق غذاخوری آرد با کمی آب

سس

  • 3 قاشق غذاخوری سس چیلی
  • یک قاشق غذاخوری سس سویا
  • نصف قاشق غذاخوری سرکه سفید
  • یک قاشق چایخوری روغن کنجد
  • 3 حبه سیر
  • پوست رنده شده و آب نصف لیموترش
  • یک قاشق غذاخوری شکر
  • نمک و فلفل

 

طرز تهیه

1- ابتدا سس را آماده کنید: در یک کاسه عمیق، سس چیلی، سویا سس، سرکه و روغن کنجد را با هم مخلوط کنید.

2- سپس سیرها را مستقیما داخل کاسه رنده کنید.

3- لیموترش را نصف و پوست آن را داخل مواد رنده کنید و آب آن را بگیرید و به مواد اضافه کنید.

4- کمی نمک و فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کمی طعم سس را متعادل کند.

5- میگوها را داخل کاسه مواد بریزید و خوب هم بزنید تا سس به طور کامل به خورد میگوها برود. روی کاسه را بپوشانید و به مدت 15 تا 30 دقیقه داخل یخچال نگهدارید تا میگوها مزه بگیرند.

6- خمیر یوفکا را باز کنید. یک تکه مربعی برش بزنید و آن را از قطر تا کنید تا مثلث شود. سپس قاعده مثلث را برش بزنید تا خمیرها دو عدد بشوند. همین کار را با بقیه خمیر تکرار کنید.

7- میگو را در سمت چپ خمیر مثلثی بگذارید، بالای آن را تا کنید و خمیر را محکم لوله کنید. باید دم میگو بیرون باشد تا بتوان راحت تر آن را میل کرد.

8- انتهای خمیر را با مخلوط آرد و آب خیس و محکم کنید.

9- همین کار را با بقیه میگوها تکرار کنید.

10- در قابلمه متوسط، روغن زیادی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.

11- میگوها را داخل قابلمه بیندازید و دو تا سه دقیقه بپزید تا طلایی و برشته شوند.

12- برای اطمینان از پخته شدن، ابتدا یکی را بپزید و اگر میگو و خمیر پخته بود، بقیه را ادامه دهید.

 

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر