مواد لازم
- 12 عدد میگوی درشت
- 6 ورق خمیر تخم مرغی آماده (یا یوفکا)
- روغن سرخ کردنی
- یک قاشق غذاخوری آرد با کمی آب
سس
- 3 قاشق غذاخوری سس چیلی
- یک قاشق غذاخوری سس سویا
- نصف قاشق غذاخوری سرکه سفید
- یک قاشق چایخوری روغن کنجد
- 3 حبه سیر
- پوست رنده شده و آب نصف لیموترش
- یک قاشق غذاخوری شکر
- نمک و فلفل
طرز تهیه
1- ابتدا سس را آماده کنید: در یک کاسه عمیق، سس چیلی، سویا سس، سرکه و روغن کنجد را با هم مخلوط کنید.
2- سپس سیرها را مستقیما داخل کاسه رنده کنید.
3- لیموترش را نصف و پوست آن را داخل مواد رنده کنید و آب آن را بگیرید و به مواد اضافه کنید.
4- کمی نمک و فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کمی طعم سس را متعادل کند.
5- میگوها را داخل کاسه مواد بریزید و خوب هم بزنید تا سس به طور کامل به خورد میگوها برود. روی کاسه را بپوشانید و به مدت 15 تا 30 دقیقه داخل یخچال نگهدارید تا میگوها مزه بگیرند.
6- خمیر یوفکا را باز کنید. یک تکه مربعی برش بزنید و آن را از قطر تا کنید تا مثلث شود. سپس قاعده مثلث را برش بزنید تا خمیرها دو عدد بشوند. همین کار را با بقیه خمیر تکرار کنید.
7- میگو را در سمت چپ خمیر مثلثی بگذارید، بالای آن را تا کنید و خمیر را محکم لوله کنید. باید دم میگو بیرون باشد تا بتوان راحت تر آن را میل کرد.
8- انتهای خمیر را با مخلوط آرد و آب خیس و محکم کنید.
9- همین کار را با بقیه میگوها تکرار کنید.
10- در قابلمه متوسط، روغن زیادی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.
11- میگوها را داخل قابلمه بیندازید و دو تا سه دقیقه بپزید تا طلایی و برشته شوند.
12- برای اطمینان از پخته شدن، ابتدا یکی را بپزید و اگر میگو و خمیر پخته بود، بقیه را ادامه دهید.