- زمان تهیه: 15 دقیقه
- زمان پخت: 15 دقیقه
- تعداد: 6 نفر
مواد لازم
- 3 پیمانه جودوسر
- دو پیمانه پودر نارگیل
- یک پیمانه برگه زردآلوی خرد شده
- نصف پیمانه گردوی خرد شده
- ¼ پیمانه شکر قهوه ای
- 3 قاشق غذاخوری روغن کانولا
- سه قاشق غذاخوری شیره افرا
- یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
- نمک
- ماست عسلی*
- توت فرنگی تازه (برای تزئین)
طرز تهیه
1- فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید.
2- در یک کاسه بزرگ، جودوسر، برگه های زردآلو و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر، روغن کانولا، شکر قهوه ای، شیره افرا، وانیل و ¼ قاتشق چایخوری نمک را با هم مخلوط و به مخلوط جودوسر اضافه کنید. با دست همه مواد را خیلی خوب به هم مخلوط کنید تا دانه ای جدا نماند.
3- مخلوط آماده شده را روی سینی فر بریزید و 15 دقیقه بپزید تا طلایی و برشته شود. مواد را پس از 7 یا 8 دقیقه داخل سینی هم بزنید تا مطمئن شوید همه جای مواد خوب می پزند. سپس از فر خارج کنید و داخل کاسه بریزید. در آخر آن را با ماست عسلی سرو کنید.
4- برای تهیه ماست عسلی*، دو پیمانه ماست یونانی، سه ثقاشق غذاخوری عسل، ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.