این شام با پنیر تهیه میشود و طعم بسیار خوبی دارد. به شما توصیه میکنیم حتما آن را در خانه تهیه کنید.
- تعداد: 18 نان
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
- 500 خمیر شیرینیپزی منجمد
- نصف پیمانه پنیر ریکوتا
- نصف پیمانه فلفل قرمز کبابی
- 3 قاشق غذاخوری پنیر رومانو
- یک قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
- یک قاشق چایخوری آویشن
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- پنیر رومانو رنده شده
طرز تهیه
1- خمیر شیرینیپزی را روی سطح آردپاشی شده باز کنید. با کمک چاقوی تیز، آنها را به 9 مربع 10 سانتیمتری تقسیم کنید.
2- برای مواد میانی، در یک کاسه متوسط، پنیر ریکوتا، فلفل قرمز کبابی، 3 قاشق غذاخوری پنیر رومانو، حعفری، آویشن و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید.
3- لبههای خمیر را با شیر مرطوب کنید. دو قاشق چایخوری از مواد را داخل هر مربع قرار دهید. آنها را از وسط تا کنید و شبیه مثلث شکل دهید. لبههای خمیر را با چنگال شکل دهید. با چاقوی تیز روی خمیر را برش دهید. روی سطح خمیر شیر بمالید و کمی پنیر رومانو روی آن بپاشید.
4- آنها را روی سینی چرب شده قرار دهید. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و 20 دقیقه حرارت دهید تا طلایی و برشته شود.
ارزش غذایی
- کالری: 137
- چربی: 10 گرم
- کلسترول: 3 میلیگرم
- کربوهیدرات: 10 گرم
- پروتئین: 3 گرم
- سدیم: 137 میلیگرم
- کلسیم: 30 میلیگرم