ماهان شبکه ایرانیان

نان ریکوتا

این شام با پنیر تهیه می‌شود و طعم بسیار خوبی دارد. به شما توصیه می‌کنیم حتما آن را در خانه تهیه کنید.

نان ریکوتا

 این شام با پنیر تهیه می‌شود و طعم بسیار خوبی دارد. به شما توصیه می‌کنیم حتما آن را در خانه تهیه کنید.

 

  • تعداد: 18 نان
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • 500 خمیر شیرینی‌پزی منجمد
  • نصف پیمانه پنیر ریکوتا
  • نصف پیمانه فلفل قرمز کبابی
  • 3 قاشق غذاخوری پنیر رومانو
  • یک قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  • یک قاشق چایخوری آویشن
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • پنیر رومانو رنده شده

طرز تهیه

1- خمیر شیرینی‌پزی را روی سطح آردپاشی شده باز کنید. با کمک چاقوی تیز، آنها را به 9 مربع 10 سانتی‌متری تقسیم کنید.

2- برای مواد میانی، در یک کاسه متوسط، پنیر ریکوتا، فلفل قرمز کبابی، 3 قاشق غذاخوری پنیر رومانو، حعفری، آویشن و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید.

3- لبه‌های خمیر را با شیر مرطوب کنید. دو قاشق چایخوری از مواد را داخل هر مربع قرار دهید. آنها را از وسط تا کنید و شبیه مثلث شکل دهید. لبه‌های خمیر را با چنگال شکل دهید. با چاقوی تیز روی خمیر را برش دهید. روی سطح خمیر شیر بمالید و کمی پنیر رومانو روی آن بپاشید.

4- آنها را روی سینی چرب شده قرار دهید. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و 20 دقیقه حرارت دهید تا طلایی و برشته شود.

ارزش غذایی

  • کالری: 137
  • چربی: 10 گرم
  • کلسترول: 3 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 10 گرم
  • پروتئین: 3 گرم
  • سدیم: 137 میلی‌گرم
  • کلسیم: 30 میلی‌گرم

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان