ماهان شبکه ایرانیان

اسپاگتی با سس بلونِز

۱- در یک تابه بزرگ کمی روغن بریزید و پیاز ها را سه دقیقه تفت دهید تا کمی سبک شوند. سیر را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید. سپس گوشت و هویج را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا رنگ گوشت عوض شود.

اسپاگتی با سس بلونِز

 

  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 50 دقیقه
  • تعداد: 8 نفر

 

مواد لازم

  • 700 گرم گوشت چرخ‌کرده
  • یک عدد پیاز درشت خرد شده
  • دو عدد هویج متوسط خرد شده
  • 3 حبه سیر رنده شده
  • یک پیمانه شیر
  • یک پیمانه آب مرغ
  • 800 گرم کنسرو گوجه فرنگی
  • 170 گرم رب گوجه فرنگی
  • دو قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی: (پودر آویشن، ریحان، گشنیز، جعفری، اورگانو، رزماری و فلفل سیاه)
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • 450 گرم اسپاگتی
  • پارمسان رنده شده (برای تزئین)

 

طرز تهیه

1- در یک تابه بزرگ کمی روغن بریزید و پیاز ها را سه دقیقه تفت دهید تا کمی سبک شوند. سیر را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر تفت دهید. سپس گوشت و هویج را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا رنگ گوشت عوض شود.

2- شیر را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. حرارت را کم کنید، در تابه را بگذارید و اجازه دهید 5 دقیقه در حالت نیم جوش روی حرارت کم باشد. سپس در تابه را بردارید و 15 دقیقه دیگر روی شعله بگذارید بماند تا غلیظ شود. در این مرحله، کنسرو گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، ادویه، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بگذارید بدون در روی حرارت کم بماند تا آب آن خشک شود.

3- در این فاصله، اسپاگتی را بپزید و آبکش کنید. سس را به همراه پنیر پارمسان و کمی پودر آویشن روی اسپاگتی ها ریخته و سرو کنید.

 

ارزش غذایی

  • کالری: 474
  • چربی: 18 گرم
  • کلسترول: 69 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 53 گرم
  • فیبر: 6 گرم
  • پروتئین: 26 گرم
  • کلسیم: 101 میلی‌گرم
  • آهن: 6 میلی‌گرم

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان