کیک شکلاتی پرتقال، انتخاب مناسبی برای فصل پرتقال است و ترکیب شکلات و پرتقال بسیار هوس انگیز و خوش طعم است. روش پخت این کیک را در این مطلب بخوانید.

مواد لازم

آرد سفید 120 گرم

خاک قند 200 گرم

تخم مرغ 3 عدد

پودر کاکائو 2/3 پیمانه

بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری

وانیل 1 قاشق چای‌خوری

پرتقال 2 عدد

کره 200 گرم

طرز تهیه

1- پوست پرتقال‌ها را بگیرید و خلال کنید. سپس سه بار آن‌ها را در آب سرد قرار دهید و بجوشانید. سپس خلال‌ها را با سه قاشق شکر و نصف لیوان آب جوش بجوشانید و کنار بگذارید.

2- فر را در دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید و قالب کیک را حاضر کنید و داخل آن کاغذ روغنی بیندازید و چرب کنید.

3- در یک کاسه کره (نرم شده) را با پودر قند به مدت 2 الی 3 دقیقه با هم زن بزنید، سپس تخم مرغ‌ها را یکی یکی در آن بشکنید و برای 5-6 دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا به صورت مایه لطیفی در بیاید.

4- آرد، بیکینگ پودر و کاکائو را الک کنید و با هم مخلوط کنید و به مایه تخم مرغ اضافه کنید.
در نهایت 2/3 از مربای پوست پرتقال را نیز به ترکیبات اضافه کنید. مواد کیک را در قالب بریزید و آن را برای حدود 50 دقیقه در فر قرار دهید.

5- آب پرتقال‌ها را بگیرید و با کمی شکر بجوشانید تا غلیظ شود. وقتی کیک را از فر بیرون آوردید شربت پرتقال را روی کیک بریزید و باقی‌ مانده مربای پوست پرتقال را نیز روی کیک قرار دهید و کیک را برای 2-3 ساعت در یخچال قرار دهید.

نوش جان!