فلافل یک غذای لبنانیست که در سراسر جهان رایج و محبوب است و اصلی‌ترین ماده برای تهیه این غذای سالم و خوشمزه نخود است. فلافل را می‌توان به صورت ساندویچ یا پرسی سرو، و با ترشی نوش جان کرد. شما می‌توانید روش تهیه این غذای لذیذ را در این مطلب بخوانید.

مواد لازم

نخود 2 پیمانه

 پیاز 1 عدد

 سیر 4 حبه

پودر تخم گشنیز 1 قاشق چای‌خوری

گشنیز خرد شده 1/2 لیوان 

طرز تهیه

1-  نخود را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را تعویض کنید.

2- نخود خیس خورده، پیاز خرد شده، سیر، گشنیز خرد شده، تخم گشنیز و نمک و فلفل را را داخل میکسر یا چرخ گوشت بریزید و خوب بزنید تا مایه فلافل یک‌دست شود.

فلافل

3- با استفاده از قالب مخصوص فلزی فلافل یا با دست از مایه فلافل بردارید و به شکل گرد حالت دهید.

4- 2/3 قابلمه را روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید، پس از اینکه روغن داغ شد فلافل‌ها را به صورت شناور داخل روغن بریزید و سرخ کنید. پس از اینکه فلافل‌ها طلایی شدند از روغن دربیاورید و روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

فلافل

5- فلافل را در ظرف دلخواه بگذارید و با ترشی و جعفری تزیین و سرو کنید.

نوش جان!