شناسه : ۶۶۸۳۶۶ - شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۳۷
فلافل
فلافل یک غذای لبنانیست که در سراسر جهان رایج و محبوب است و اصلیترین ماده برای تهیه این غذای سالم و خوشمزه نخود است. فلافل را میتوان به صورت ساندویچ یا پرسی سرو، و با ترشی نوش جان کرد. شما میتوانید روش تهیه این غذای لذیذ را در این مطلب بخوانید.
فلافل یک غذای لبنانیست که در سراسر جهان رایج و محبوب است و اصلیترین ماده برای تهیه این غذای سالم و خوشمزه نخود است. فلافل را میتوان به صورت ساندویچ یا پرسی سرو، و با ترشی نوش جان کرد. شما میتوانید روش تهیه این غذای لذیذ را در این مطلب بخوانید.
مواد لازم
نخود 2 پیمانه
پیاز 1 عدد
سیر 4 حبه
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
گشنیز خرد شده 1/2 لیوان
طرز تهیه
1- نخود را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را تعویض کنید.
2- نخود خیس خورده، پیاز خرد شده، سیر، گشنیز خرد شده، تخم گشنیز و نمک و فلفل را را داخل میکسر یا چرخ گوشت بریزید و خوب بزنید تا مایه فلافل یکدست شود.
3- با استفاده از قالب مخصوص فلزی فلافل یا با دست از مایه فلافل بردارید و به شکل گرد حالت دهید.
4- 2/3 قابلمه را روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید، پس از اینکه روغن داغ شد فلافلها را به صورت شناور داخل روغن بریزید و سرخ کنید. پس از اینکه فلافلها طلایی شدند از روغن دربیاورید و روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
5- فلافل را در ظرف دلخواه بگذارید و با ترشی و جعفری تزیین و سرو کنید.
نوش جان!