- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان پخت: 10 دقیقه
- تعداد: 4 نفر
مواد لازم
- نمک
- دو بسته تورتلینی پنیر
- یک قاشق غذاخوری کره
- یک پیاز کوچک خرد شده
- نصف پیمانه پوره کدوحلوایی
- کمی جوزهندی
- 1 ¼ پیمانه خامه پرچرب
- 1 ¼ پیمانه پنیر پارمسان
- کمی فلفل سیاه
- جعفری خرد شده (برای تزئین)
طرز تهیه
1- داخل یک قابلمه آب و نمک بریزید و بگذارید بجوشد. سپس تورتلینی ها را طبق دستور پخت روی جعبه بپزید و آبکش کنید.
2- سپس، کره را داخل تابه با حرارت متوسط آب کنید. پیاز را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید تا سبک شود. پوره کدوحلوایی و جوزهندی را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. در آخر خامه را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. شعله را کم کنید تا 5 دقیقه در حالت نیم جوش مواد غلیظ شوند. پنیر را اضافه کنید و یک دقیقه بعد از روی حرارت بردارید و نمک و فلفل اضافه کنید.
3- تورتلینی ها را به تابه اضافه کنید و روی آن سس بریزید. در آخر با جعفری خرد شده تزئین کنید.