ماهان شبکه ایرانیان

رول‌های مریم‌گلی

مریم‌گلی را به همراه غذاهای چرب مانند گوشت اردک و غاز استفاده می‌کنند. این گیاه به همراه کربوهیدرات ها نیز غذا را خوشمزه می کند. بنابراین در تهیه نان، سوپ و سیب‌زمینی نیز بسیار کاربرد دارد.

رول‌های مریم‌گلی

مریم‌گلی را به همراه غذاهای چرب مانند گوشت اردک و غاز استفاده می‌کنند. این گیاه به همراه کربوهیدرات ها نیز غذا را خوشمزه می کند. بنابراین در تهیه نان، سوپ و سیب‌زمینی نیز بسیار کاربرد دارد.

 

  • تعداد: 12 نفر
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان ور آمدن خمیر: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • 450 گرم خمیر نان سفید
  • دو قاشق غذاخوری کره آب شده
  • نصف پیمانه کشمش
  • دو قاشق غذاخوری زنجبیل شکری
  • دو قاشق غذاخوری مریم‌گلی تازه
  • یک عدد تخم‌مرغ
  • یک قاشق غذاخوری آب
  • 12 عدد برگ تازه مریم‌گلی

طرز تهیه

1- سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. روی سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر را به شکل مستطیل باز کنید. روی آن کره آب شده بزنید و روی آن کشمش، زنجبیل شکری و مریم‌گلی بریزید. از طول خمیر را رول کنید. سپس آن را به رولت‌هایی به قطر 3 سانتی‌متر برش دهید. رول‌های آماده را کف سینی فر بچینید و به مدت 30 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا خمیر پف کند.

2- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه کوچک، تخم‌مرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و با قلم‌مو روی سطح رول‌ها بمالید. در صورت تمایل، برگ‌های کوچک مریم‌گلی را روی هر رول قرار دهید، دوباره تخم‌مرغ بزنید و به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند.

ارزش غذایی

  • کالری: 141
  • چربی: 4 گرم
  • کلسترول: 23 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 24 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • پروتئین: 3 گرم
  • سدیم: 199 میلی‌گرم

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان