ماهان شبکه ایرانیان

شیربرنج میگو

این غذا با برنج، میگو و شیر تهیه می‌شود به همین دلیل ما نام شیربرنج میگو را روی آن گذاشته‌ایم.

شیربرنج میگو

این غذا با برنج، میگو و شیر تهیه می‌شود به همین دلیل ما نام شیربرنج میگو را روی آن گذاشته‌ایم.  

 

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

  • دو قاشق غذاخوری کره
  • یک دسته پیازچه خرد شده
  • دو ساقه کرفس ریز شده
  • یک عدد فلفل دلمه‌ای سبز ریز شده
  • دو قاشق غذاخوری آرد کامل
  • یک قاشق چایخوری ادویه سوپ
  • دو پیمانه شیر کم‌چرب
  • نصف پیمانه برنج دانه‌بلند
  • 1 ¼ پیمانه دانه ذرت
  • 450 گرم میگوی متوسط
  • نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه

1- کره را داخل تابه و روی حرارت ملایم آب کنید. قسمت‌های سفید پیازچه، کرفس و فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و حدود 4 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم و سبک شوند. آرد و ادویه را اضافه کنید و هم بزنید. شیر، 6 پیمانه آب و برنج را به آن اضافه کنید. اجازه دهید مواد بجوشند. سپس حرارت را کم کنید و 15 دقیقه بماند تا برنج کاملا پخته و نرم شود.

2- در این مرحله، ذرت‌ها را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر حرارت دهید. در آخر میگو را اضافه کنید و پس از سه دقیقه نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید.

3- شیربرنج را داخل کاسه بکشید و روی آن قسمت‌های سبز پیازچه که خرد کرده‌اید بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 384
  • چربی: 11 گرم
  • کلسترول: 200 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 41 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 32 گرم
  • سدیم: 280 میلی‌گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان