این غذا با برنج، میگو و شیر تهیه میشود به همین دلیل ما نام شیربرنج میگو را روی آن گذاشتهایم.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 15 دقیقه
- زمان پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
- دو قاشق غذاخوری کره
- یک دسته پیازچه خرد شده
- دو ساقه کرفس ریز شده
- یک عدد فلفل دلمهای سبز ریز شده
- دو قاشق غذاخوری آرد کامل
- یک قاشق چایخوری ادویه سوپ
- دو پیمانه شیر کمچرب
- نصف پیمانه برنج دانهبلند
- 1 ¼ پیمانه دانه ذرت
- 450 گرم میگوی متوسط
- نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه
1- کره را داخل تابه و روی حرارت ملایم آب کنید. قسمتهای سفید پیازچه، کرفس و فلفل دلمهای را اضافه کنید و حدود 4 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم و سبک شوند. آرد و ادویه را اضافه کنید و هم بزنید. شیر، 6 پیمانه آب و برنج را به آن اضافه کنید. اجازه دهید مواد بجوشند. سپس حرارت را کم کنید و 15 دقیقه بماند تا برنج کاملا پخته و نرم شود.
2- در این مرحله، ذرتها را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر حرارت دهید. در آخر میگو را اضافه کنید و پس از سه دقیقه نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید.
3- شیربرنج را داخل کاسه بکشید و روی آن قسمتهای سبز پیازچه که خرد کردهاید بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 384
- چربی: 11 گرم
- کلسترول: 200 میلیگرم
- کربوهیدرات: 41 گرم
- فیبر: 3 گرم
- پروتئین: 32 گرم
- سدیم: 280 میلیگرم