ماهان شبکه ایرانیان

سیب‌زمینی تنوری با فلفل کبابی

این سیب‌زمینی‌ها طعم تند فلفل و لذیذ پنیر پارمسان را با خود یدک می‌کشند. درست کردن آن خیلی سخت نیست، پس به یک بار امتحان کردن می‌ارزد.

سیب‌زمینی تنوری با فلفل کبابی

این سیب‌زمینی‌ها طعم تند فلفل و لذیذ پنیر پارمسان را با خود یدک می‌کشند. درست کردن آن خیلی سخت نیست، پس به یک بار امتحان کردن می‌ارزد.

 

  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه: 40 دقیقه
  • زمان پخت: 55 دقیقه

مواد لازم

  • یک عدد فلفل دلمه‌ای درشت خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری کره آب شده
  • نصف یک پیاز کوچک
  • دو حبه سیر خرد شده
  • دو قاشق چایخوری آویشن تازه خرد شده
  • 900 گرم سیب‌زمینی خرد شده
  • 2٫5 پیمانه آب مرغ کم‌نمک
  • نمک و فلفل سیاه
  • ¼ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • خامه ترش

طرز تهیه

1- کباب‌پز یا منقل را روشن و گرم کنید. فلفل را روی آن کبابی کنید تا برشته شود. سپس آنها را داخل کاسه بریزید و به مدت 5 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شوند. سپس آنها را خرد کنید.

2- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. کره را کف ظرف بمالید. دو قاشق غذاخوری را در یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز، سیر و آویشن را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا برشته شوند. سیب‌زمینی، آب مرغ، 1٫5 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. سپس حرارت را کم کنید و 10 تا 12 دقیقه هم بزنید تا سیب‌زمینی ها نرم شوند.

3- نیمی از مخلوط سیب‌زمینی را کف ظرف بریزید، نیمی از فلفل کبابی را روی آنها بریزید و در آخر پنیر پارمسان بریزید. این لایه‌ها را تکرار کنید. سپس به مدت 35 دقیقه در فر بگذارید تا سطح آن کمی طلایی شود. 15 دقیقه پیش از سرو کنار بگذارید تا خنک شود و در صورت تمایل، این غذا را با خامه ترش سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 168
  • چربی: 5٫5 گرم
  • کلسترول: 11 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 22 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 7 گرم
  • سدیم: 183 میلی‌گرم
  • قند: 2 گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان