سوفله هویج یکی از دسرهای معروف و خوشمزه فرانسوی است که با تخم مرغ و هویج تهیه می‌شود. این سوفله با رنگ نارنجی و طعم لذیذی که دارد انتخابی عالی برای دسر یا میان وعده خاص است.

مواد لازم

هویج خرد شده 500 گرم

کره  1/2 پیمانه

تخم مرغ 3 عدد

آرد 3 قاشق غذاخوری

شکر 3/4 پیمانه

بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری

وانیل 1 قاشق چای‌خوری

دارچین 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- هویج‌ها را پوست بگیرید و خرد کنید. یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. هویج‌های خرد شده را داخل آب جوش بریزید و حدود 15 الی 20 دقیقه بپزید تا نرم شود؛ سپس هویج ها را آبکشی کنید و بکوبید تا کاملا نرم و پوره شود. 

2- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. قالب مورد نظر را با کره کمی چرب کنید. 

3- کره، وانیل، دارچین و تخم مرغ را داخل کاسه‎ای بریزید و با هم ترکیب کنید و برای 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید. سپس آرد، بیکینگ پودر، شکر و پوره هویج را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

4- مایه سوفله را داخل قالب دلخواه بریزید و به مدت 45 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. زمانی که سوفله پف کرد و روی آن برشته و طلایی شد آماده است.

نوش جان!