شناسه : ۶۶۹۵۲۷ - شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۰۰
سوفله هویج
سوفله هویج یکی از دسرهای معروف و خوشمزه فرانسوی است که با تخم مرغ و هویج تهیه میشود. این سوفله با رنگ نارنجی و طعم لذیذی که دارد انتخابی عالی برای دسر یا میان وعده خاص است.

سوفله هویج یکی از دسرهای معروف و خوشمزه فرانسوی است که با تخم مرغ و هویج تهیه میشود. این سوفله با رنگ نارنجی و طعم لذیذی که دارد انتخابی عالی برای دسر یا میان وعده خاص است.
مواد لازم
هویج خرد شده 500 گرم
کره 1/2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
آرد 3 قاشق غذاخوری
شکر 3/4 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
1- هویجها را پوست بگیرید و خرد کنید. یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. هویجهای خرد شده را داخل آب جوش بریزید و حدود 15 الی 20 دقیقه بپزید تا نرم شود؛ سپس هویج ها را آبکشی کنید و بکوبید تا کاملا نرم و پوره شود.
2- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. قالب مورد نظر را با کره کمی چرب کنید.
3- کره، وانیل، دارچین و تخم مرغ را داخل کاسهای بریزید و با هم ترکیب کنید و برای 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید. سپس آرد، بیکینگ پودر، شکر و پوره هویج را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
4- مایه سوفله را داخل قالب دلخواه بریزید و به مدت 45 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. زمانی که سوفله پف کرد و روی آن برشته و طلایی شد آماده است.
نوش جان!