شناسه : ۶۶۹۵۳۵ - شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۰۲
کوفته برنجی ریحان
کوفته یکی از غذاهای سنتی ایران است که ترکیب ریحان با آن، طعم و مزه خوبی به آن میبخشد و آن را خوش عطر میکند. روش تهیه این کوفته را در مطلب زیر بخوانید.
کوفته یکی از غذاهای سنتی ایران است که ترکیب ریحان با آن، طعم و مزه خوبی به آن میبخشد و آن را خوش عطر میکند. روش تهیه این کوفته را در مطلب زیر بخوانید.
مواد لازم
گوشت گوسفندی چرخ شده 150 گرم
برنج 1 پیمانه
ریحان تازه خرد شده 3 پیمانه
پیاز 2 عدد
تخم مرغ 2 عدد
آرد نخودچی 4 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزاندلخواه
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
1- یک پیاز را رنده کنید و با گوشت چرخ کرده خوب ورز دهید. نمک و فلفل، تخم مرغ، ریحان، آرد نخودچی و زردچوبه را به گوشت اضاف کنید و حدود 10 تا 15 دقیقه ورز دهید تا خوب یک دست شوند.
2- مواد کوفته را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس مایه کوفته را به شکل یک گردو در بیاورید و کنار بگذارید.
3- درون یک قابلمه بزرگ آب، پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، زعفران و نمک و فلفل بریزد و شعله آن را زیاد کنید؛ و بگذارید جوش بیاید. سپس شعله را کم کنید و بلافاصله کوفتهها را داخل آن بگذارید تا کمی خودشان را بگیرند و سفت شوند.
4- برای پخت کوفتهها حدود 1/30 ساعت زمان لازم است. پس از این که کوفتهها سفت شدند، شعله را کمی زیاد کنید تا آب کوفته غلیظتر شود.
5- روی کوفتهها کمی دارچین بریزید و در ظرف دلخواه گذاشته و سرو کنید.
نوش جان!