مربای هویج، برای شروع یک روز خوب و پرانرژی صبحانه‌ای لذیذ و مقوی است. این مربا همراه با کره یا خامه سرو می‌شود و روش طبخی آسان دارد.

مواد لازم

هویج 500 گرم  

شکر 500 گرم

گلاب 1/4 لیوان

پودر هل 1 قاشق چای‌خوری

چوب دارچین 2 عدد

زعفران دم کرده 2 قاشق چای‌خوری  

خلال پسته 1/4 پیمانه

آبلیمو یا پوست پرتقال رنده شده 2 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- هویج را پوست بکنید و به شکل دلخواه خرد کنید و داخل یک قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و 2 لیوان آب و چوب دارچین را اضافه کنید و بگذارید هویج بپزد و نرم شود.

2- شکر را اضافه و با هویج مخلوط کنید، پس از اینکه مربا غلیظ شد گلاب، زعفران، پودر هل، پسته خلال شده و آبلیمو را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

3- بعد از آماده شدن مربا، یک دستمال پارچه‌ای روی قابلمه بگذارید و برای 24 ساعت در دمای محیط قرار دهید. (نکته: در این مرحله از در قابلمه استفاده نکنید.)

4- بعد از 24 ساعت چوب‌های دارچین را در بیاورید و مربا را در ظرف شیشه‌ای خشک و تمیز بریزید و در یخچال بگذارید.

نوش جان!