پاستا با سس لبو یک غذای گیاهی، خوشمزه و البته خوش آب و رنگ است که موجب رنگین و زیباتر شدن میز غذای شما می‌شود؛ و برای مناسبت‌های خاص مانند ولنتاین انتخابی عالی و متفاوت است.

مواد لازم

پاستا 200 گرم

لبو پخته شده متوسط 3 عدد

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

سیر 4 حبه

ریحان تازه 1 پیمانه

پنیر پارمزان 1 پیمانه

خامه 1 بسته

نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- لبو پخته شده، سیر، ریحان و روغن زیتون را داخل میکسر بریزید و میکس کنید تا به شکل پوره شود.

2- پوره لبو را داخل قابلمه کوچکی بریزید و خامه را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا جوش بیاید.

3- نصف پیمانه پنیر پارمسان را به سس اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا سس آرام آرام بجوشد و غلیظ شود.

4- پاستا را طبق دستور (روی بسته بندی) حدود 10-15 دقیقه با آب جوش بپزید، سپس آبکشی کنید و اجازه دهید آب آن کاملا خارج شود.

5- پاستا را داخل ماهیتابه بزرگی بریزید و سس لبو و بقیه پنیر پارمسان را روی آن بریزید، سپس با کمی ریحان تزئین و سرو کنید.

نوش جان!