شناسه : ۶۷۰۲۲۹ - شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۴۴
پاستا با سس لبو
پاستا با سس لبو یک غذای گیاهی، خوشمزه و البته خوش آب و رنگ است که موجب رنگین و زیباتر شدن میز غذای شما میشود؛ و برای مناسبتهای خاص مانند ولنتاین انتخابی عالی و متفاوت است.
پاستا با سس لبو یک غذای گیاهی، خوشمزه و البته خوش آب و رنگ است که موجب رنگین و زیباتر شدن میز غذای شما میشود؛ و برای مناسبتهای خاص مانند ولنتاین انتخابی عالی و متفاوت است.
مواد لازم
پاستا 200 گرم
لبو پخته شده متوسط 3 عدد
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
سیر 4 حبه
ریحان تازه 1 پیمانه
پنیر پارمزان 1 پیمانه
خامه 1 بسته
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- لبو پخته شده، سیر، ریحان و روغن زیتون را داخل میکسر بریزید و میکس کنید تا به شکل پوره شود.
2- پوره لبو را داخل قابلمه کوچکی بریزید و خامه را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا جوش بیاید.
3- نصف پیمانه پنیر پارمسان را به سس اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا سس آرام آرام بجوشد و غلیظ شود.
4- پاستا را طبق دستور (روی بسته بندی) حدود 10-15 دقیقه با آب جوش بپزید، سپس آبکشی کنید و اجازه دهید آب آن کاملا خارج شود.
5- پاستا را داخل ماهیتابه بزرگی بریزید و سس لبو و بقیه پنیر پارمسان را روی آن بریزید، سپس با کمی ریحان تزئین و سرو کنید.
نوش جان!