شناسه : ۶۷۰۲۷۷ - شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۰۴
کوکو اسفناج
نیمه دوم سال، فرصت مناسبی برای درست کردن غذاهای لذیذ با اسفناج است. کوکوی اسفناج همراه با پنیر پارمزان و پنیر خامهای، غذایی لذیذ، سالم و خوشمزه است که به سادگی تهیه میشود.
نیمه دوم سال، فرصت مناسبی برای درست کردن غذاهای لذیذ با اسفناج است. کوکوی اسفناج همراه با پنیر پارمزان و پنیر خامهای، غذایی لذیذ، سالم و خوشمزه است که به سادگی تهیه میشود.
اسفناج خرد شده و پخته 4 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
شیر 2 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان رنده شده 1/4 لیوان
پنیر خامهای نصف پیمانه
پیازچه 2 عدد
سیر 2 حبه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- داخل کاسهای تخم مرغ، پنیر پارمزان ، شیر، نمک و فلفل بریزید و خوب ترکیب کنید تا یکدست شود. سپس اسفناج، پیازچه و سیر خرد شده را به ترکیبات اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
2- در یک ماهیتابه روغن بریزید و اجازه دهید داغ شود، سپس مایه کوکو را داخل ماهیتابه بریزید و حرارت را ملایم کنید.
3- پس از این که کوکو خودش را گرفت و سفت شد، برش بزنید و زیر و رو کنید.
4- هنگامی که کوکو اسفناج سرخ شد، از ماهیتابه در بیاورید و سرو کنید.
نوش جان!
,