نیمه دوم سال، فرصت مناسبی برای درست کردن غذاهای لذیذ با اسفناج است. کوکوی اسفناج همراه با پنیر پارمزان و پنیر خامه‌ای، غذایی لذیذ، سالم و خوشمزه است که به سادگی تهیه می‌شود.

اسفناج خرد شده و پخته 4 پیمانه

تخم مرغ 4 عدد

شیر 2 قاشق غذاخوری

پنیر پارمزان رنده شده 1/4 لیوان

 پنیر خامه‌ای نصف پیمانه

پیازچه 2 عدد

سیر 2 حبه

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه 

1- داخل کاسه‌ای تخم مرغ، پنیر پارمزان ، شیر، نمک و فلفل بریزید و خوب ترکیب کنید تا یک‌دست شود. سپس اسفناج، پیازچه و سیر خرد شده را به ترکیبات اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

2- در یک ماهیتابه روغن بریزید و اجازه دهید داغ شود، سپس مایه کوکو را داخل ماهیتابه بریزید و حرارت را ملایم کنید.

3- پس از این که کوکو خودش را گرفت و سفت شد، برش بزنید و زیر و رو کنید.

4- هنگامی که کوکو اسفناج سرخ شد، از ماهیتابه در بیاورید و سرو کنید.

نوش جان!

,