تارت سیب، یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین انوع تارت است که به سادگی تهیه می‌شود و همراه با چای یا قهوه، دسر یا میان‌وعده خوب و لذیذی است.

مواد لازم

آرد 300 گرم

شکر 100 گرم

کره 300 گرم

سیب 2 عدد

زرده تخم مرغ 2 عدد

نمک 1/4 قاشق چای‌خوری

آب 3 قاشق غذاخوری

وانیل 1 قاشق چای‌خوری

دارچین 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه 

1- آرد و نمک را در یک کاسه بریزید، 200 گرم از کره را از یخچال خارج کنید و به صورت مکعب‌های کوچک برش بزنید و به آرد اضافه کنید. آرد و کره را با نوک انگشتان دست مالش دهید تا به صورت دانه‌های شن شوند.

2- زرده‌های تخم مرغ را هم بزنید تا یک دست شود، سپس با آب ترکیب؛ و به آرد و کره اضافه کنید و مواد را با دست کمی مخلوط کنید، سپس درون کیسه فریزر گذاشته و به مدت 1 ساعت درون یخچال قرار دهید.

3- سیب‌ها را به صورت ورقه‌های نازک برش بزنید؛ و در یک ظرف بگذارید و روی آن آب سرد و آبلیمو بزنید تا رنگشان سیاه نشود.

4- کف قالب مخصوص تارت را با کره چرب کنید. خمیر را از یخچال در بیاورید و روی کاغذ روغنی با وردنه باز کنید.

5- کف و دیواره‌های قالب را با خمیر بپوشانید، سپس سیب‌های ورقه شده را روی خمیر بچینید تا روی خمیر را بپوشاند.

6- 100 گرم شکر، دارچین و وانیل را مخلوط کنید و روی سیب‌ها بپاشید و در نهایت 100 گرم کره را ریز خرد کنید و به آن اضافه کنید.

7- قالب را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید برای 30 – 40 دقیقه قرار دهید و پس از اینکه خمیر تارت طلایی شد قالب را از فر خارج کنید.

8- صبر کنید تارت خنک شود. سپس از قالب خارج کنید و برش بزنید.

9- تارت سیب را همراه با خامه، بستنی و … سرو کنید.

نوش جان!

,