ماهان شبکه ایرانیان

رئیس شوراهای حل اختلاف کشور در گفت‌وگو با میزان خبرداد

ارتقای شغلی قضات شوراهای حل اختلاف/ قضات شورا پس از سه سال پیشنهاد دادرسی علی البدل می‌دهند

معاون قوه قضائیه و رئیس شوراهای حل اختلاف کشور از ارتقای شغلی قضات مختص شوراهای حل اختلاف خبرداد.

حجت الاسلام و المسلمین احمدی میانجی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان از ارتقای شغلی قضات مختص در شوراهای حل اختلاف خبرداد.

وی گفت: طبق دستور ریاست محترم قوه قضائیه و توافق با معاونت منابع انسانی قضات شوراهای حل اختلاف می‌توانند پس از سه سال کار با رضایت روسای دادگستری استان‌ها پیشنهاد دادرسی علی البدل دهند و مراحل ترقی را طی کنند.

معاون قوه قضائیه با بیان اینکه 48 درصد پرونده های وارده در دادسراها و دادگاه در شوراهای حل اختلاف مورد رسیدگی قرار می‌گیرد، افزود: در سال گذشته 3 میلیون و 450 هزار پرونده در شوراها مختومه شده است.

حجت الاسلام میانجی تصریح کرد: شوراها براساس صلح و سازش تاسیس شده است و علاقه‌ای برای صدور رای از سوی این شوراها وجود نداشته است.

وی اضافه کرد: به طور میانگین 33درصد پرونده‌ های قابل صلح و سازش،‌ با صلح و سازش مختومه شده است.

گفتنی است 34 هزار نفر  در شوراها فعال هستند که 16 هزار نفر از آنان بالغ بر 85 درصد اعضاء و دبیران شهری شوراهای حل اختلاف دارای مدرک تحصیلی لیسانس و بالاتر هستند.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان