هوموس یکی از پیش‌غذاهای لبنانی است که با نخود تهیه می‌شود. در دستورپخت زیر، هوموس نخودفرنگی را به شما آموزش می‌دهیم که طعم و رنگی متفاوت دارد.

مواد لازم

نخود فرنگی 1 پیمانه

لوبیا سفید 1 پیمانه

سیر 4 حبه

ارده 4 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری

آبلیمو 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه  

1- نخود فرنگی را بپزید تا نرم شود. لوبیا را از شب قبل خیس کنید، لوبیای خیس خورده را با چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بپزید.

2- نخود فرنگی و لوبیای پخته، سیر، آبلیمو، 1/6 لیوان آب جوش، زیره، نمک و فلفل را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یک‌دست شود. سپس روغن زیتون را کم کم و در حالی اضافه کنید که دستگاه مواد را مخلوط می‌کند.

هوموس را در ظرف دلخواه بریزید و با کمی روغن زیتون، نخود و...تزیین و سرو کنید.

نوش جان!