سس آلفردو یکی از سس‌های مشهور ایتالیایی است که با انواع پاستا، استیک، پیتزا و... ترکیب می‌شود. شما می‌توانید این سس را در منزل تهیه و با انواع خوراک نوش جان کنید.

مواد لازم

کره 1/4 پیمانه

خامه پر چرب 1 پیمانه

سیر رنده شده 3 حبه

پنیر پارمزان رنده شده 1 و 1/2 پیمانه

جعفری خرد شده 1/4 پیمانه

طرز تهیه

کره را در یک شیر جوش ذوب کنید. خامه را به آن اضافه کنید و 5 دقیقه آن را هم بزنید. سیر رنده شده و پنیر پارمزان را با خامه ترکیب کنید. سس را روی حرارت ملایم هم بزنید تا خوب جا بیفتد؛ در نهایت جعفری را به سس آلفردو اضافه و شعله را خاموش کنید.