سس پستو یکی از سس‌های مشهور و محبوب ایتالیایی است؛ که در تهیه انواع غذاهای ایتالیایی مثل پاستا، پیتزا و لازانیا کاربرد دارد.

مواد لازم

برگ ریحان خرد شده 2 لیوان

پنیر پارمزان رنده شده 1/2 پیمانه

سیر 4 حبه

چلغوز یا گردو 1/2 پیمانه

روغن زیتون 1/2 پیمانه

نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه 

1- چلغوز یا گردوها را داخل میکسر بریزید و خوب میکس کنید.

2- ریحان خرد شده، چلغوز، سیر و پنیر پارمزان را داخل میکسر بریزید. روغن زیتون را کم کم اضافه کنید و هم بزنید. پس از اینکه سس یک‌دست شد نمک و فلفل را اضافه کنید.