شناسه : ۶۷۰۸۳۵ - یکشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۳:۴۲
سس پستو
سس پستو یکی از سسهای مشهور و محبوب ایتالیایی است؛ که در تهیه انواع غذاهای ایتالیایی مثل پاستا، پیتزا و لازانیا کاربرد دارد.
سس پستو یکی از سسهای مشهور و محبوب ایتالیایی است؛ که در تهیه انواع غذاهای ایتالیایی مثل پاستا، پیتزا و لازانیا کاربرد دارد.
مواد لازم
برگ ریحان خرد شده 2 لیوان
پنیر پارمزان رنده شده 1/2 پیمانه
سیر 4 حبه
چلغوز یا گردو 1/2 پیمانه
روغن زیتون 1/2 پیمانه
نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه
1- چلغوز یا گردوها را داخل میکسر بریزید و خوب میکس کنید.
2- ریحان خرد شده، چلغوز، سیر و پنیر پارمزان را داخل میکسر بریزید. روغن زیتون را کم کم اضافه کنید و هم بزنید. پس از اینکه سس یکدست شد نمک و فلفل را اضافه کنید.