مرغ با سس پرتقال روشی خوب برای طبخ مرغ است. پرتقال و عسل مزه مرغ را دلچسب و خاص؛ و طعم آن را لذیذتر می‌کند. روش تهیه این خوراک هیجان انگیز را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

مرغ بدون پوست و استخوان 4 عدد

پیاز 1 عدد

عسل 1/4 پیمانه

آب پرتقال 1 پیمانه

رنده پوست پرتقال 1 قاشق چای‌خوری

سیر ریز خرد شده 1 حبه

کره 1 قاشق غذاخوری

زعفران دم شده 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- تکه‌های مرغ را در یک ماهیتابه همراه با کمی روغن و یک قاشق زعفران تفت دهید، سپس کمی آب و پیاز به آن اضافه کنید و اجازه دهید بپزد.

1- عسل، آب پرتقال، زعفران، رنده پوست پرتقال، سیر خرد شده، نمک و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. 

3- یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را داخل آن بیندازید. مرغ‌های پخته شده و سس پرتقال را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا سس کمی غلیظ شود.

4- مرغ را در ظرف دلخواه بگذارید و سس را روی آن بریزید و سرو کنید.

نوش جان!