ماهان شبکه ایرانیان

کاری کدو حلوایی پیشنهاد یلدایی سرآشپز

بعد از یک دقیقه که بوی ادویه‌ها بلند شد، کدو‌های خرد شده را به مواد داخل تابه اضافه کرده حدود ۱۰ دقیقه تفت می‌دهیم. سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده با مواد مخلوط می‌کنیم تا کمی سرخ شود.

سرویس سبک زندگی فردا:  این بشقاب سبزیجات کاملا گیاهی است و محتویات اصلی آن کدو حلوایی و نخود است که باعث غنی و مقوی شدن این غذا می‌شود. به نقل از پارسه گرد مزه این غذا کمی تند است که وقتی در کنار برنج سرو می‌شود تندی مطبوع است.این غذا خیلی سریع و سبک است و می‌توانید بعنوان اسنک برای میان‌وعده نیز سرو شود.

 

کاری کدو حلوایی پیشنهاد یلدایی سرآشپز

 

مواد لازم


کدوحلوایی

800 گرم

کنسرو نخود

1 قوطی 400 گرمی

پیاز قرمز

1 عدد متوسط

سیر

2 حبه

رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری

پودر کاری

1 قاشق غذاخوری

پاپریکا

1 قاشق غذاخوری

دارچین

1 قاشق غذاخوری

عصاره سبزیجات

250 میلی‌لیتر

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه


ابتدا پوست کدو را گرفته و تخمه‌های آن را خارج می‌کنیم. سپس به صورت مکعب‌های کوچکی به اندازه نخود‌ها خرد کنید. توجه کنید؛ وزن کدویی که در مواد اولیه آورده شده منظور کدوی خرد شده است نه کدوی درسته (برای انتخاب کدوی بهتر به کدو حلوایی مراجعه کنید).


پیاز را خرد کرده، در تابه کمی روغن مایع ریخته و پیاز را به مدت 7 دقیقه روی شعله متوسط سرخ کنید؛ سپس سیر را اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهیدو ادویه‌ها را اضافه کنید.
بعد از یک دقیقه که بوی ادویه‌ها بلند شد، کدو‌های خرد شده را به مواد داخل تابه اضافه کرده حدود 10 دقیقه تفت می‌دهیم. سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده با مواد مخلوط می‌کنیم تا کمی سرخ شود.


بعد از 2 دقیقه، کنسرو نخود آبکش‌شده و عصاره سبزیجات را به تابه اضافه کرده و مواد را کاملا مخلوط می‌کنیم. در تابه را گذاشته و 15 دقیقه زمان می‌دهیم تا مواد پخته شوند.
توجه کنید که در حین پخت کدو‌ها له نشود. در نهایت کرمی با دانه‌های نخود و کدو آماده می‌شود.
این غذا را با برنج سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان