شناسه : ۶۷۳۴۱۱ - دوشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۳۳
خورشت مرغ ترش گیلانی
خورشت مرغ ترش، یکی از خورشتهای اصیل ایرانی و از خطه گیلان است که طعم و مزه منحصر به فرد و عالی دارد. روش پخت خورشت مرغ ترش گیلانی را در این مطلب بخوانید.
خورشت مرغ ترش، یکی از خورشتهای اصیل ایرانی و از خطه گیلان است که طعم و مزه منحصر به فرد و عالی دارد. روش پخت خورشت مرغ ترش گیلانی را در این مطلب بخوانید.
مواد لازم
مرغ متوسط 1 عدد
تخم مرغ 3 عدد
پیاز 1 عدد
آب غوره 2 قاشق غذاخوری
جعفری و گشنیز خرد شده 1/5 پیمانه
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
1- پیاز را در یک قابلمه خرد و با کمی روغن کمی سرخ کنید و تکههای مرغ را درون قابلمه بیندازید و تفت دهید.
2- سپس 1 لیوان آب و نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و اجازه دهید تا مرغ روی حرارت ملایم نیم پز شود.
3- سبزیها را با کمی روغن سرخ کنید و به مرغ اضافه کنید و قابلمه را پر از آب کنید تا روی مرغ را بپوشاند.
4- نمک، زردچوبه، آب غوره و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید مرغ خوب بپزد.
5- هنگامی که آب مرغ کم شد، خوراک را کمی هم بزنید و سپس تخم مرغ را روی آن بشکنید و هم بزنید. بعد از مدتی جوش خوردن قابلمه را از روی گاز بر دارید.
6- خورشت را در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.
نوش جان!