خورشت مرغ ترش، یکی از خورشت‌های اصیل ایرانی و از خطه گیلان است که طعم و مزه منحصر به فرد و عالی دارد. روش پخت خورشت مرغ ترش گیلانی را در این مطلب بخوانید.

مواد لازم

مرغ متوسط 1 عدد

تخم مرغ 3 عدد

پیاز 1 عدد

آب غوره 2 قاشق غذاخوری

جعفری و گشنیز خرد شده 1/5 پیمانه

زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- پیاز را در یک قابلمه خرد و با کمی روغن کمی سرخ کنید و تکه‌های مرغ را درون قابلمه بیندازید و تفت دهید.

2- سپس 1 لیوان آب و نصف قاشق چای‌خوری نمک اضافه کنید و اجازه دهید تا مرغ روی حرارت ملایم نیم پز شود.

3- سبزی‌ها را با کمی روغن سرخ کنید و به مرغ اضافه کنید و قابلمه را پر از آب کنید تا روی مرغ را بپوشاند.

4- نمک، زردچوبه، آب غوره و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید مرغ خوب بپزد.

5- هنگامی که آب مرغ کم شد، خوراک را کمی هم بزنید و سپس تخم مرغ را روی آن بشکنید و هم بزنید. بعد از مدتی جوش خوردن قابلمه را از روی گاز بر دارید.

6- خورشت را در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.

نوش جان!