شناسه : ۶۷۳۴۷۸ - دوشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۵۱
سس مارینارا
مارینارا نوعی سس گوجه فرنگی است که اصلیتی ایتالیایی دارد و برای استفاده در پاستا، پیتزا و خوراکهای دیگر به کار میرود.
مارینارا نوعی سس گوجه فرنگی است که اصلیتی ایتالیایی دارد و برای استفاده در پاستا، پیتزا و خوراکهای دیگر به کار میرود.
مواد لازم
گوجه فرنگی 8 عدد
پیاز 2 عدد
سیر 4 حبه
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
آویشن 1 قاشق غذاخوری
جعفری تازه 1 قاشق غذاخوری
ریحان تازه 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1- روغن زیتون، پیاز و سیر خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند.
2- گوجهفرنگیهای خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید و با حرارت ملایم برای 40 دقیقه بپزید.
3- هنگامی که سس پخته شد اجازه دهید کمی سرد شود سپس همراه با آویشن، ریحان و جعفری داخل میکسر بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.