مارینارا نوعی سس گوجه فرنگی است که اصلیتی ایتالیایی دارد و برای استفاده در  پاستا، پیتزا و خوراک‌های دیگر به کار می‌رود.

مواد لازم

گوجه فرنگی 8 عدد  

پیاز 2 عدد

سیر 4 حبه

آبلیمو 2 قاشق غذاخوری

آویشن 1 قاشق غذاخوری

جعفری تازه 1 قاشق غذاخوری

ریحان تازه 1 قاشق غذاخوری  

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

1- روغن زیتون، پیاز و سیر خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند.

2- گوجه‌فرنگی‌های خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید و با حرارت ملایم برای 40 دقیقه بپزید. 

3- هنگامی که سس پخته شد اجازه دهید کمی سرد شود سپس همراه با آویشن، ریحان و جعفری داخل میکسر بریزید و هم بزنید تا یک‌دست شود.