مربای به، مربایی لذیذ و خوشرنگ است که برای صبحانه و همراه با کره یا خامه انتخابی خوب و عالی است.

مواد لازم

به 1 کیلوگرم

شکر 1 کیلوگرم

آبلیمو 4 قاشق غذاخوری

هل 5 عدد

چوب دارچین 4 عدد

طرز تهیه  

1- به‌ را بشویید، سپس پوست بگیرید و خرد کنید.

2- درون یک قابلمه(ترجیحا مسی) 7 لیوان آب بریزید و به‌های خرد شده را اضافه کنید، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید به‌ها بپزند و کمی نرم شوند.

3- شکر، دارچین و هل پودر شده را اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و با حرارت ملایم 3-4 ساعت اجازه دهید مربا بپزد و رنگ آن قرمز شود.

4- بعد از آماده شدن مربا، یک دستمال پارچه‌ای روی قابلمه بگذارید و برای 24 ساعت در دمای محیط قرار دهید. (نکته: در این مرحله از در قابلمه استفاده نکنید.)

5- بعد از 24 ساعت چوب‌های دارچین را در بیاورید و مربا را در ظرف شیشه‌ای خشک و تمیز بریزید و در یخچال بگذارید.

نوش جان