در ابتدا فر را را روی درجه ۱۸۰ سانتیگراد به مدت یک ربع زودتر روشن کنید تا کاملا گرم شود.در این مرحله یک تا 2 لیوان آب هم داخل فر قرار دهید تا هوای بهتری برای پخت داشته باشید.
کنجد را از مواد اضافی پاک کرده و آن را درون سینی فر ریخته و کاملا پخش کنید که تا حد ممکن فقط یک لایه روی سینی کنجد باشد.
سینی را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کنجد کمی از حالت خامی بیرون بیاید.سپس از فر درآورید و با روغن کنجد درون ظرف غذاساز بریزید.
کنجد و روغن را آن قدر میکس کنید تا کاملا خمیری و مثل ارده شوند.
نکات:
1. توجه داشته باشید شما باید از کنجد خام و سفید استفاده کنید.
2. بعد از سرد شدن ارده آن را درون ظرف خشک و تمیز ریخته و هربار قبل از مصرف به خوبی تکان دهید.
3. بهترین روغن برای تهیه ارده روغن کنجد است.