سوپ اسفناج، سوپ خامه‌ای و لذیذ است که برای شب‌های سرد زمستان انتخابی خوب و سالم محسوب می‌شود.

مواد لازم

اسفناج تازه 500 گرم

پیاز کوچک خرد شده 2 عدد

سبوس برنج 3 قاشق غذاخوری

آب مرغ 2 پیمانه

خامه 1 بسته

کره 50 گرم

نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

طرز تهیه 

1- اسفناج‌های شسته شده و پاک شده را بپزید و در مخلوط کن بریزد تا کاملا خرد شود.

2- پیاز خرد شده را در کره تفت دهید و آرد را اضافه و برای 1 تا 2 دقیقه هم بزنید تا آرد پخته شود.

3- اسفناج خرد شده، سبوس برنج، نمک و فلفل و آب مرغ را به پیاز اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا سوپ یک‌دست شود.

4- سوپ را روی شعله ملایم بگذارید و 15 دقیقه قبل از سرو خامه را اضافه کنید.

5- سوپ آماده شده را در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را تزئین و سرو کنید.

نوش جان!