شناسه : ۶۷۴۶۲۲ - دوشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۴۴
سوپ اسفناج
سوپ اسفناج، سوپ خامهای و لذیذ است که برای شبهای سرد زمستان انتخابی خوب و سالم محسوب میشود.
سوپ اسفناج، سوپ خامهای و لذیذ است که برای شبهای سرد زمستان انتخابی خوب و سالم محسوب میشود.
مواد لازم
اسفناج تازه 500 گرم
پیاز کوچک خرد شده 2 عدد
سبوس برنج 3 قاشق غذاخوری
آب مرغ 2 پیمانه
خامه 1 بسته
کره 50 گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- اسفناجهای شسته شده و پاک شده را بپزید و در مخلوط کن بریزد تا کاملا خرد شود.
2- پیاز خرد شده را در کره تفت دهید و آرد را اضافه و برای 1 تا 2 دقیقه هم بزنید تا آرد پخته شود.
3- اسفناج خرد شده، سبوس برنج، نمک و فلفل و آب مرغ را به پیاز اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا سوپ یکدست شود.
4- سوپ را روی شعله ملایم بگذارید و 15 دقیقه قبل از سرو خامه را اضافه کنید.
5- سوپ آماده شده را در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را تزئین و سرو کنید.
نوش جان!