این مدل سس بسیار لذیذ و خامه‌ای است؛ که معمولا به صورت داغ و همراه چیپس، انواع خوراک و ساندویچ سرو می‌شود.

مواد لازم

پنیر چدار رنده شده 1 پیمانه 

آرد گندم 1 قاشق غذاخوری

کره 1 قاشق غذاخوری

خامه 1/2 پیمانه

نمک و فلفل قرمز به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- کره را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود، سپس آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند و رنگ آرد طلایی شود.

2- خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود، سپس پنیر رنده شده را داخل سس بریزید و سریع و مداوم هم بزنید تا پنیر آب شود و سس ته نگیرد.

3- پس از این که سس غلیظ شد، نمک و فلفل را اضافه کنید و سس را از روی حرارت بردارید و در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.

نوش جان!